Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Богданов: Грешка беше да допуснем Пеевски да обсъжда бъдещето на страната

06 юли 2024, 09:45 часа • 1936 прочитания

Допуснахме човек, санкциониран за корупция, да седне на масата и да обсъжда бъдещето на България – Делян Пеевски. Този човек трябва да си изчисти името. Това отчете като грешка на ПП-ДБ депутатът и бивш министър на икономиката в правителството на Николай Денков Богдан Богданов.

ОЩЕ: "Тече завладяване на държавата с пълна сила": ПП-ДБ подозират връзка между рокадите и нови местни избори

Относно работата на 50-ото Народно събрание той каза, че вече един месец си говорят "кои са ощипани, кои са сърдити, кои са обидени, кой с кого се разделя".

"Измина един месец от изборите и това, което се случва в парламента, няма нищо общо с това, което чувах хората да очакват от нас да правим като техни избраници в парламента“, допълни Богданов в ефира на bTV.

ОЩЕ: Стоян Денчев: Доган ми каза, че ДПС е в опасност. Пеевски не си е премерил силите

Той уточни, че все още не е приет дори правилник за работата на 50-ото Народно събрание, даде пример и с чакащи „на трупчета“ важни закони за усвояването на парите по Плана за устойчивост и за борба с корупция.

По думите му вероятността предложения от ГЕРБ кабинет с премиер Росен Желязков да свърши работата, която хората и бизнеса очакват, клони към нулата. „Същите тези хора преди преди 4 г. бяха свалени заради конкретни проблеми и злоупотреби“, коментира депутатът от ПП-ДБ.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес