Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джони Деп си върна Амбър с цветя и поезия

01 ноември 2012, 14:08 часа

Джони Деп и Амбър Хард отново се срещат. Героят от „Карибски пирати” явно е успял да убеди красавицата да му даде още един шанс. Актьорът я засипвал с поеми и цветя ежедневно и то в продължение на цял месец, предаде Контактмюзик.

46-годишният Джони, който потвърди раздялата си с Ванеса Паради през юни, се наслади на кратък летен романс с 26-годишната актриса Амбър, след като двамата се запознаха на снимките на филма „The Rum Diary”.

Госпожица Хард доста бързо реши да приключи отношенията си с Деп, тъй като искала да остане сама известно време.

Бившият на Паради обаче бил на друго мнение. Джони решил да не се отказва от русокосата красавица и започнал да й изпраща поеми и букети с рози, за да я убеди да му даде още един шанс. Амбър се радвала на изключителното внимание на актьора не за ден, а за цял месец.

Говори се, че Деп все пак е успял да я убеди и тя заминала с него на кратка почивка на частния му остров на Бахамите.

Джони не се отказа. Тя много му липсваше, след като се разделиха. И двамата много обичат литературата и той определено измисли хитър начин да си я върне обратно”, сподели източник пред вестник The Sun.

След кратката почивка на Бахамите двамата са неразделни. Тя остава да спи при него почти всяка вечер, въпреки че е споделила пред близки, че не иска връзката им да се задълбочава прекалено бързо.

Любопитно ли ви е как е изглеждал Джони Деп през годините? Вижте тук.

Редактор: Десислава Симова

 

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес