Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Марков: Радев е същата политическа марионетка, с още по-разрушителна сила от самия Борисов

17 май 2021, 18:55 часа
Реклама

"Когато Борисов се качи на престола, пръв започнах публичен сблъсък с този очевиден абсурд. Малко бяха тези, които се осмелиха да останат принципни докрай!

Днешните му "противници" тогава го бранеха с голи гърди, а не след дълго станаха негови приятели и верни партньори - заедно ограбваха европейските фондове дълги години на различни управленски нива.

Представяха грабежа като европейска и натовска политики на които именно Борисов бил гарант!? - Забравиха ли вече или ще продължат да се правят на ощипани девойки? Аз бях врагът, който най-често беше заклеймяван като човек на Кремъл, а в някои случаи лично на Владимир Путин. Такава е породата на нашите красиви и умни- крадеца вика зад управленската си катедра: "Дръжте крадеца". Нелепи същества.

Минаха много години и милиони хора влязоха в гробовете следствие на дългогодишно и трайно установено от Брюксел мафиотско управление. Повтарям, директно от Брюксел! Оправданията и дежурните виновници в лицето на руснаците ги знаем, но си спомням по дни и часове каква и с какъв мащаб на европейско лидерство беше подкрепено мафиотското управление в ограбената ни и опустошена вече България.

Днес ви казвам, че Радев е същата политическа марионетка, с още по-разрушителна сила от самия Борисов. Начинът по който мина първия му мандат е показателен за много неща, които днес не виждате, също както не виждахте опасността от Борисов преди цели 18 години", пише журналистът Николай Марков във Фейсбук.

"Какво искате? - Да минат още толкова ли, за да разберете очевидното? Младият Тодор Живков се вижда с невъоръжено око и зад благия му менторски тон прозира диктаторската му природа, зад която се крие най-често много слаба и силно манипулируема личност. Професиите тук нямат значение, защото говорим за личност.

Зная, че ще получа упреци, каквито получавах през миналите години заради нападки срещу Борисов, но за мен Радев няма държавническо мислене, нито капацитет за такова. Той е поредната кукла на конци, която е приготвена отвън за водач. За лидер на слепите!

Казвам ви го сега, ще ви го кажа и след като изядете жабетата, когато изтрезнеете. И дано сте живи да го чуете, защото проектите на злото са за дълги времеви периоди."

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес