Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиян Василев: Борисов още не може да осмисли, че с Пеевски ще му бъде много по-трудно

13 юни 2024, 19:37 часа
Реклама

Дипломатът Илиян Василев коментира във Фейсбук политическата ситуация след изборите. Той смята, че в реакцията на Кирил Петков и Николай Денков е липсвало признанието пред избирателите, че са допуснати грешки. Публикуваме мнението му без съкращения.

Прилагането на същия номер с преговорния екип на ГЕРБ де факто обезмисля логиката на каквато и да било среща с ППДБ в Парламента. Ако случайно парламентарната куртоазия го налага да изпратят редови депутати.

В днешната реакция на Кирил Петков и Николай Денков липсваше най-важното изречение - съжаляваме, простете, сбъркахме. А това с реванша е нелепо - първо стегни редиците, убеди разочарованите и излезлите от граждански оборот граждани, докажи се, предизвикай и спечели избори, и чак като победиш тогава кажи - е, взехме реванш.

Реакцията на Христо Иванов бе единствено правилна. До сега.

Още: "Ако трябва курбан, ето курбан": Христо Иванов подаде оставка (СНИМКИ и ВИДЕО)

Битката не е на Петков срещу Борисов, а на едни ценности срещу други. Имената тук не са важни.

Борисов още не може да осмисли, че с Пеевски ще му бъде много по-трудно - би трябвало да го знае от 2014 година, от КТБ, и след това.

Още от сега мога да ви кажа името на енергийният министър - Владимир Малинов. Безценен им е за омайване с енергийни проекти на САЩ.

Илиян Василев, Фейсбук

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес