Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Иван Бакалов: Доган може и да изгони Пеевски

03 юли 2024, 11:28 часа
Реклама

"По-преди стана дума, че тия уволнения в ДПС няма начин да стават без благословията на Доган - много е лекомислено и нагло от страна на Пеевски да действа еднолично.

Баничарката и други високоговорители на партийни поръчки твърдяха, че това е оздравителен процес, всичко в ДПС е окей и т. н.

Подценили сме наглостта на Пеевски.

Още: "Без значение дали Борисов иска да има кабинет, той е само средство за живот на ДП": Анализ

Сега Рамадан Аталай разкрива, че Доган е изолиран, Пеевски действа без негово знание, разрив между двамата.

Това е добре. Означава, че дните на Пеевски са преброени. Партията ще го изгони, както той сега гони отделни хора. Пеевски вън от политиката и без депутатско място е никой", написа журналистът Иван Бакалов в социалните мрежи по повод трусовете между Доган и Пеевски.

"Историята се повтаря - Цветан Василев направи Пеевски бизнесмен, като го напълни с кредити. Той пожела да му превземе банката, като не можа, я събори с помощта на прокуратурата и медиите, и прибра каквото можа от активите й.

Доган направи Пеевски депутат, политик, направи го и съпредседател на ДПС. Сега Пеевски пожела да му превземе партията. Със сигурност е купил и отделни хора в нея, нагласил си е депутати в групата. Само че това не е банка. Уйдуруми с прокуратурата не могат да съборят тази партия. Нито медиите, макар да са вадили какви ли не скандали.

Още: ДПС изключи Рамадан Аталай от групата си

Гладна въшка, като се наяде, излиза на челото. Тази е преяла много. Чакаме ритуалното й смачкване.

ПП - Сега Пеевски ще отрече, че има разрив с Доган, ще се изежи със самочувствие. Ако въобще някой се осмели от държачите на микрофони да го попита. Щото много от тях са му в джоба.

Впрочем, в ДПС дали се питат колко по-лоши са им резултатите, откакто си направиха Пеевски началник?", допълни още той. 

 

Още: Феноменът и неговият ментор: Какво става между Пеевски и Доган?

Илхан Андай за войната между Делян Пеевски и Ахмед Доган - Резултатът е 45:2

Георги Петров
Георги Петров Отговорен редактор
Новините днес