Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дни преди смъртта ѝ: Шинейд О'Конър с драматично послание към сина си (СНИМКА+ВИДЕО)

27 юли 2023, 10:00 часа
Реклама

Шинейд О'Конър, която почина на 26 юли на 56-годишна възраст, е отправила драматично послание към покойния си син само преди 10 дни. Той се самоуби през 2022 г., когато бе едва на 17 години.

Още: Почина Шинейд О’Конър (ВИДЕО)

В публикация в Twitter в нов профил на певицата, който тя си прави през този месец, на 17 юли О'Конър пише следното: "Откакто това се случи, живея като неумряло нощно същество... Той беше любовта на живота ми, лампата на душата ми. Ние бяхме една душа на две половини. Той беше единственият човек, който някога ме е обичал безусловно. Без него съм загубена в Бардо-то" ("бардо" - в тибетския будизъм, състояние на съществуване между смъртта и прераждането; може да продължава различно спрямо подхода на човек към живота, възраст, смърт и т.н., бел.ред.).

В началото на месец юли певицата отново използва Twitter, за да докаже, че новият ѝ профил наистина е неин. Тя записва видео от апартамента си, в което казва, че мястото е в ужасно състояние, в каквото е и самата тя. "Но все пак, когато детето ти си отиде, това не е добре за тялото и душата ти."

Все още не е ясна причината за смъртта на Шинейд О'Конър, но според множество чуждестранни медии мъката по покойния ѝ син е била непреодолима и тя е търсела начин да се освободи от нея.

Шинейд О'Конър призна, че е правила опити за самоубийство

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес