Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жълто,Червено и Синьо - кой цвят на коя зодия носи късмет?

28 август 2023, 16:13 часа
Реклама

Знаете ли, че носенето на определени цветове може да ни донесе късмет и да подобри настроението ни? Ако искате да разберете тази теория, в тази статия ще ви разкажа за цветовете, които носят най-много късмет на зодиите. Първичните цветове са жълто, червено и синьо, като всички останали цветове са производни от тях. Заедно ще разберем кои зодии ще им вървят като носят дрехи или аксесоари в жълто, червено и синьо.

Реклама

Жълто

Жълтото е един от най-любимите цветове на много хора, особено през лятото. Тази ярка, слънчева цветност ще се хареса на зодиите Овен, Близнаци,Рак и Везни. Овенът е известен със своята енергия и личност, която винаги отива с ярки цветове. Близнаците, които са много общителни, може да улеснят себе си, като носят жълти ризи или рокли. Жълтото носи много късмет на Рака, като го кара да бъде позитивен и с нестихващо добро настроение, а Везните го намират като цвят, който подчертава тяхната балансирана личност. И подходящите нежни жълти нюанси могат да ги насърчат да продължат да носят позитивност на живота на хората около тях.

Още: Идващото Пълнолуние ще донесе много пари на тези 4 зодии.

Червено

Червеното е цвят, който винаги е в мода. Цветът може да ни даде увереност и да ни направи по-страстни и сексапилни. Зодиите, които са най-съвместими с червеното, са Лъв, Скорпион, Стрелец и Телец. Лъвът ще изглежда още по-сияйно с червен костюм или рокля. Скорпионът, който е мистериозен и смел, ще се чувства уверено и много привлекателен, ако носи червеното. Зодия Стрелец е позната с любовта си към пътешествията и новите приключения, а Телецът ще се почувства страхотно, ако има нещо червено по себе си.Червеното носи късмет на тези 4 зодии, така че е хубаво да имат някакъв аксесоар или дреха, който да е с този цвят.

Синьо

Синьото е цвят, който помага да се успокоите и да се отпуснете. Зодиите, които могат да се възползват от синьото, са Козирог, Водолей,Риби и Дева. Козирогът, който е известен с прецизното и решително поведение, може да извлече още повече от това, като носи блузи, туники или джинси в синьо. Водолеите са състезателни и вълнуващи хора, които искат да изживеят живота си до максимума. Те ще намерят отражение на техните луди идеи в синьото. Рибите, които са вълнуващи и мечтателни, могат да се отпуснат и да се наслаждават на живота, когато носят сини нюанси. А при Девата, синьото им помага да запазят спокойствие и да се отпуснат в стресовите ситуации.

Още: Зодиите, които не обичат да се социализират

Сега вече знаем, че носенето на определени цветове може да ви донесе късмет. Така че не се колебайте да пробвате тази теория, като добавите малко по-ярка и бляскава цветова гама в гардероба си. Помнете, че тези цветове няма да ви решат проблемите в живота, но могат да помогнат да се почувствате по-вдъхновени, когато ги носите. Какъв цвят ще пробвате първи?

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес