Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-нещастните дни през юли 2024 - Не разчитайте, че съдбата ще ви се усмихне

03 юли 2024, 11:47 часа
Реклама

Много неща могат да повлияят на това дали съдбата е благосклонна към нас. Най-вече астрологични явления, които ни изпращат силни вибрации. И въз основа на тях можем да предвидим кои ще са най-нещастните дни през юли 2024 г. Оказва се, че не само петък 13-ти може да донесе лош късмет. Какъв ще е този месец? Разберете сами кога трябва да сте нащрек.

Най-нещастните дни през юли 2024

Ретроградните движения на планетите, връзките с непримиримата Луна и цялостното подреждане на звездите могат да създадат опасна комбинация. Така ще бъде и тези дни: 7 юли, 23 юли, 30 юли.

Още: Кои зодии си допадат най-много като характери

7 юли, 23 юли, 30 юли са злощастни дни

На 7 юли Луната ще се свърже с Меркурий и ще засили ефектите на тази планета. Тогава ще почувстваме негативна енергия, която ще проникне в живота ни. Може да се почувстваме по-зле не само психически, но и физически. Ще бъдем безсилни и ще загубим воля за каквото и да било. По-добре е да изчакате този ден и да продължите смело напред на другия.

На 23 юли Платон ще бъде в опозиция. Така ще усетим предимно негативните вибрации на тази планета. А това е свързано с безсилие и въвличане в поредица от необратими събития. В този ден само една грешка е достатъчна, за да ни съсипе напълно и да ни въвлече в нещо, което трудно ще бъде отменено по-късно. Затова си струва да останете бдителни и да не вземате прибързани решения.

Още: Какво е синхроничност и как да разберем, че сме преживели съдбовна среща

На 30 юли отново ще има съвпад на Луната и Марс. И когато нашият естествен спътник засилва влиянието на планетата на войната, нещата стават напрегнати. Тогава ще бъде лесно да ви извадят от равновесие и да станете свадливи. Ето защо, ако не искате да разваляте отношенията си с хората около вас, по-добре е да се опитате да държите нервите си под контрол, въпреки че няма да е лесно.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес