Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези 3 зодии ще преодолеят всички трудности между 3 и 9 юни

02 юни 2024, 09:05 часа

Повечето от нас харесват идеята, че е началото на юни и имаме цялото лято пред нас. Но има няколко зодии, които ще се чувстват по-малко енергични в началото на юни, просто защото са обременени от редица ангажименти, които ни лишават от лично пространство и време.

Ето какво ни носи тази седмица - желанието да имаме почивка и да забавим темпото! С транзити като Луна в квадрат с Плутон и Меркурий в тригон с Плутон точно в началото на седмицата, може да се почувстваме така, сякаш трябва да правим повече от всичко. Все пак отговорностите ни влекат надолу, но има 3 зодии, които ще преодолеят всички трудности от 3 до 9 юни!

1. Лъв

Още: Вземете пример от тях: Представителите на тези зодии знаят как да изпуснат парата

Нямате търпение да започнете това лято и макар летата да не са това, което бяха, не можете да не се чувствате така, сякаш трябва да създадете нещо за себе си.

Проблемът при вас е, че сте склонни да ставате нахални, когато се разочаровате, и въпреки че наистина не правите нищо чак толкова лошо, все пак драматизирате - или поне така ви възприемат приятелите ви. Всеки иска да угоди на Лъва, а Лъвът никога не е достатъчно доволен.

Между 3 и 9 юни ще получите това, което искате, и ще разберете, че търпението не отнема нищо от вашата великодушна личност. Не е нужно да доказвате нищо на никого, нито пък трябва да се оправдавате, когато искате да ядете торта на секундата. Когато проявите обаче мъничко търпение, сте много по-приятна компания за близките си, Лъвове!

Още: В неделя: Скорпиони – въоръжете се с търпение, а вие, Водолеи – развържете кесията

2. Дева

Може би чувствате, че всичко около вас е скучно и безжизнено. О, Деви, никога ли не сте доволни? Трябва да поработите върху вашата благодарност. Най-добрият ви залог е да сте благодарни, че сте преживели нещо красиво и вълнуващо!

Веднага след като се приспособите към ежедневието си през юни, ще откриете, че благодарността е ключът към достигането на щастие. Приспособяването е трудно, но вие сте най-щастливи, когато знаете къде се крие вашата сигурност. Ще откриете, че през седмицата от 3 до 9 юни да сте вкъщи, да сте в собствената си рутина, носи комфорт.

3. Козирог

Още: Утвърждение за всеки зодиакален знак за 02 юни 2024

Седмицата от 3 до 9 юни ви носи повод да си помислите на „Твърде стар/а съм за това“. И както всички знаем, това не е усещането, което искате да чувствате в началото на лятото. Ще прекарате много време в чувство на носталгия и копнеж.

Краят на седмицата обаче ще ви убеди, че вие сте прекрасен човек, който е пълен с живот — просто сте склонни да драматизирате от време на време и нищо не ви пречи да направите планове за едно прекрасно лято!

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес