Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Седмичен хороскоп за 19-25 август 2024 г.

17 август 2024, 09:25 часа

Новата седмица започва с Пълнолуние, което ще има своето отражение върху живота на различните зодии. Някои ги очаква професионален успех, а други ще се радват на щастие в личния живот. Кои са те и какво ще се случи на другите вижте в новия седмичен хороскоп за 19-25 август 2024 г.

Седмичен хороскоп за Овен

Още: Пълнолуние във Водолей на 19 август 2024 г. - прогноза за всички зодии

Овните ще започнат седмицата в състояние на стрес и раздразнение – основно заради професионални проблеми от междуличностно естество. В романтичната сфера не всичко ще бъде гладко, което ще ви принуди да отстоявате своите позиции и мнения. Едва ли обаче нещата ще доведат до дълготрайни конфронтации – до края на седмицата емоциите ще се уталожат и настроението ще се подобри. Представителите на знака ще могат да прекарат един прекрасен уикенд, наслаждавайки се на комуникация, физическа активност и ярки впечатления. 

Седмичен хороскоп за Телец

През първата половина на седмицата Телците ще трябва да работят много, за да си освободят малко време за решаване на лични проблеми през втората. Отношенията с партньори (както в бизнеса, така и в любовната област) също ще изискват внимание. Тези, които имат сериозна връзка, могат да се сблъскат с претенции и недоволство от другата си половина и вместо конструктивен подход ще демонстрират ответно раздразнение и дори агресия. Ще отнеме доста време, за да възстановите хармонията. Финансовите въпроси ще изискват внимание в края на работната част от седмицата – тук ще трябва да проявите не само постоянство, но и да заемете принципна позиция. 

Седмичен хороскоп за Близнаци

Още: Научете кой сте бил в минал живот според зодията ви

За Близнаците седмицата ще бъде успешна и ползотворна. Те ще могат да установят изключително важни връзки и контакти, да разрешат сложни въпроси в професионалната сфера, както и да подобрят финансовото си състояние. Най-добре е да помислите за нови идеи или проекти през уикенда. Важно е да запомните, че през този период съветите от близки няма да са излишни. Здравето ще е стабилно, но рисковете от контузии са високи в четвъртък и петък. През този период е по-добре да не шофирате кола и да бъдете внимателни при пътуване. Романтичната сфера ще зарадва Близнаците както с нови запознанства, така и с приятни изненади от постоянни партньори.

Седмичен хороскоп за Рак

За Раците седмицата ще донесе изостряне на дългогодишни проблеми в отношенията с партньорите – както в делови, така и в лични отношения. Възможно е също да възникнат недоразумения или трудности с приятели, но те могат бързо да бъдат разрешени. Мнозина ще трябва да проявяват по-голяма гъвкавост в общуването - те могат да постигнат целта си само чрез взаимни отстъпки и компромиси. В края на седмицата ситуациите ще се подобрят значително и отношенията ще се възстановят. Финансовото състояние на Рака ще бъде стабилно, а подобренията в любовната сфера ще бъдат видими през уикенда.

Седмичен хороскоп за Лъв

Още: Петъчно ходене по мъките ще имат тези 4 зодии!

Лъвът ще бъде изправен пред малка криза. В началото на седмицата мнозина ще бъдат раздразнителни, капризни и разумните и логични аргументи вече няма да им действат. През втората половина на седмицата ситуацията ще се подобри, но не дотолкова, че да избегнете дребни кавги и конфликти. Уикендът за Лъва обаче ще бъде щастлив и приятен. Пазаруването и срещите с приятели също трябва да бъдат планирани за този период. Здравето може да напомни за себе си само на тези, които имат хронични ендокринни или бъбречни проблеми.

Снимка: iStock

Седмичен хороскоп за Дева

Още: В петък: кои зодии ще са истинска машина за пари?

Девите ще имат период на адаптация към новите житейски обстоятелства, защото реалността не винаги ще ги радва толкова, колкото преди. След четвъртък настроението ще се подобри, тъй като мнозина ще видят доста добри перспективи в ситуациите. Професионалните дела и тревоги ще ви погълнат от вторник, завладявайки част от уикенда. Нови запознанства в романтичната сфера ще повдигнат настроението на тези от Вас, които не са в сериозна връзка. Финансовото ви състояние ще се подобри и ще има възможности да харчите за вашите удоволствия или хобита. Здравето обещава да бъде доста стабилно.

Седмичен хороскоп за Везни

На Везните не се препоръчва да бъдат активни в бизнеса до петък и да посветят по-голямата част от времето си на рутинна работа. Тези препоръки са особено актуални за бизнесмени, занимаващи се с търговия, наука и образование. Първата половина на седмицата е добре да бъде посветена на усвояване на нови умения или придобиване на допълнителни знания и компетенции. Финансите на Везни ще бъдат в ред (при условие, че няма разходи под влияние на моментни емоции), а романтичната сфера ще бъде стабилна и предвидима.

Седмичен хороскоп за Скорпион

Още: На 16 август: Числото 16 ще надари с несъкрушима воля тези 4 зодии!

За Скорпионите седмицата ще е нервна. Възможна е проява на агресия, а конфронтациите с партньори или конкуренти ще Ви стимулират и забавляват. Но в края на седмицата мнозина ще променят линията си на поведение, наблягайки на непредсказуемостта на действията и решенията си, умерената агресия в полза на интелектуалната работа, което ще доведе до много добри резултати в различни области. Финансите ще са наред, здравето може да бъде застрашено само от наранявания или изгаряния през първата половина на седмицата. По-добре е Скорпионите да прекарват почивните дни у дома, в спокойна обстановка.

Седмичен хороскоп за Стрелец

Стрелците ще прекарат по-голямата част от седмицата в обикновени занимания и грижи, като ще посветят свободното си време на близките си. В края на седмицата ще се повиши активността в професионалните дела поради нови възможности и перспективи, които се откриват. Ще има реални шансове да подобрите материалното си благосъстояние, да придобиете имущество и др. Мнозина ще получат подаръци от близки, фенове или приятели, които ще бъдат полезни. Здравето обещава да бъде стабилно, трябва само да избягвате преяждането. Романтичната страна на живота ще бъде активна за Стрелците, които търсят партньор за сериозна връзка.

Седмичен хороскоп за Козирог

Още: Пълнолуние на 19 август: Пълен обрат в живота на тези 3 зодии

Козирозите ще прекарат една динамична седмица, наситена със събития в различни сфери на живота. В професионалните дела и бизнеса на първо място ще излязат тези, които могат да намерят нестандартен подход към дългогодишни проблеми и успешно да приложат нови умения и знания за решаването им. Отношенията с приятели ще изискват търпение и подкрепа не само със съвети, но и с много конкретни действия. Роднините също ще бъдат в зоната на повишено внимание поради техните необмислени действия, последствията от които само представителите на този целенасочен земен знак могат да коригират. Здравето на Козирозите ще бъде доста добро, а финансовото им състояние ще бъде стабилно.

Седмичен хороскоп за Водолей

Водолеите, повече от другите знаци, ще почувстват подобрения в много области на живота. Те ще почувстват не само емоционално облекчение, намаляване на натиска от външния свят, но и ще видят съвсем реални перспективи за бърз успех. Мнозина ще успеят да избегнат кавги и конфликти с обкръжението си, да поддържат добри отношения с колеги и партньори, както и да придвижат някои от своите отдавнашни идеи в областта на тяхното изпълнение. Здравето ви ще се подобри до края на седмицата, а паричните постъпления ще започнат да растат веднага след Пълнолунието. За Водолеите ще се появят добри възможности за кариера, свързани със спорта, инженерството, както и медицината, по-специално хирургията.

Седмичен хороскоп за Риби

Още: Таро хороскоп за 16 август 2024

Рибите ще започнат седмицата с лека депресия и повишена тревожност, което ще бъде доста трудно обяснима. Втората половина на седмицата ще бъде по-активна, но и по-конфликтна. Мнозина ще бъдат склонни към кавги с колеги и роднини. През уикенда емоциите ще се стабилизират, за което ще спомагат спа процедурите, посещенията в салони за красота и пазаруването. Тук Рибите имат добри перспективи да подобрят външния си вид и да се сдобият с няколко наистина красиви неща. Вашето благосъстояние ще отразява емоциите, които изпитвате, а финансовото ви състояние ще остане в предишните си позиции.

Дневен хороскоп за 16 август 2024 г.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес