Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа
Реклама
 

Седмичен хороскоп за 1-7 юли 2024 г.

29 юни 2024, 08:01 часа

През новата седмица една от зодиите ще се радва на успешно придобиване на имот. Каквото точно ще се случи вижте в новия седмичен хороскоп за 24-30 юни 2024 г.

Реклама

ОЩЕ: Месечен хороскоп за юли 2024 г.

Седмичен хороскоп за Овен

Още: Юли ще бъде един безкраен празник за тези 4 зодии!

През тази седмица Овните ще трябва да решават важни проблеми, свързани с работата върху себе си. Някои ситуации ще ви принудят да анализирате житейските си убеждения в полза на промяната. Това ще ви помогне не само да подобрите психологическото си здраве, но и да видите нови перспективи за себе си. Втората половина на седмицата ще бъде посветена на творчество и романтика. Представителите на знака ще успеят в тези области, резултатът ще бъде впечатляващ и ще повиши не само популярността, но и самочувствието. Здравето ще бъде доста добро. Финансовото положение на Овен ще има възможност да се подобри по-близо до уикенда.

Седмичен хороскоп за Телец 

През тази седмица Телецът ще отдели много време на отношенията с партньорите си. Бизнесмените ще преразгледат вече постигнатите договорености в посока тяхната оптимизация, като се вземат предвид съществуващите реалности. Необвързаните ще имат шанс да срещнат бъдещата си половинка. Възможни са промени в материалната сфера, поради големи разходи за отдавна планирани вещи или имущество. Тук обаче удоволствието от собствеността ще бъде високо и излишъкът от бюджета бързо ще бъде компенсиран от последващи високи приходи. Здравето на Телеца обещава да бъде стабилно. проблеми.

Седмичен хороскоп за Близнаци

Още: Тези 3 зодии НЕ могат да разчитат на небесна помощ през юли

Близнаците ще бъдат заети с професионални задачи през повечето време. Представителите на знака ще могат успешно да организират всички процеси, да демонстрират способностите си възможно най-ефективно и дори да постигнат лични печалби. Романтичната сфера ще бъде особено емоционална и вдъхновяваща за тези, които са в самото начало на връзката. Здравето на Близнаците може леко да се влоши в края на седмицата, но правилното хранене, здравословният начин на живот и добрият сън ще помогнат за бързото оздравяване.

Седмичен хороскоп за Рак 

В началото на седмицата при Раците  може да се появи повишено нервно напрежение, натрапчиви страхове и безпокойство. Неспокойните и плашещи сънища също могат да окажат негативно влияние върху общото състояние и тук е добра препоръка да посетите психотерапевт, медитативни практики и йога класове с акцент върху асаните за баланс. След Новолуние състоянието ви ще се стабилизира, а настроението и здравето ще се подобрят значително. Професионалната сфера ще зарадва бизнесмените с нови надеждни партньори, съвместната работа с които още при стартирането на проекти ще бъде успешна и ефективна. Финансовото състояние ще остане без промяна спрямо предходния период.

Седмичен хороскоп за Лъв

Още: Шестото чувство ще покаже верния път на тези зодии след 29 юни

Лъвовете ще намерят отлична възможност да избегнат неприятностите. Докато другите знаци ще бъдат нервни и притеснени Лъвовете ще предпочетат да се оттеглят и да се заемат с творческите си проекти. Това може да са занаяти, изкуство, писане, дизайн. И във всички дейности, в които представителите на знака влагат своята любов и страст, те ще постигнат отлични резултати, както в емоционалната, така и в материалната сфера. Романтичната сфера може да завладее през втората половина на седмицата, особено ако партньорите са зодии на водната стихия – Рак, Скорпион или Риби. Здравето на Лъва може леко да се влоши през уикенда поради риск от нараняване, загуба на енергия или прекомерна консумация на сладко.

Седмичен хороскоп за Дева

В началото на седмицата Девите ще започнат да получават първите резултати от положените досега усилия. Мнозина ще имат материално потвърждение за правилността на избраните насоки в бизнеса, както и нови перспективи за напредък. Романтичната сфера може леко да се промени към по-голяма стабилност и предсказуемост, което също ще позволи да правите реалистични планове за съвместно бъдеще с партньора си. Финансовото ви състояние ще се подобри малко и трябва да обърнете голямо внимание на здравето си. Родителите Дева могат да се сблъскат с проблеми, свързани с децата, които ще изискват намеса чрез вземане на спешни мерки.

Още: На 29 юни 2024 избягвайте тези 3 неща - в противен случай това явление ще ви отведе до задънена улица

Снимка: iStock

Седмичен хороскоп за Везни

Везните ще имат възможност да реализират някои свои отдавнашни материални мечти или планове. Придобиването на имоти обещава да бъде успешно и полезно. Професионалната сфера ще зарадва с добри перспективи за подобряване на позициите и доходите ви. Възможен е известен емоционален спад през втората половина на седмицата, както и по време на Новолуние. Не са изключени и колебания в чувствата към партньора. Везните ще изпитат известна стабилизация на емоциите и увереност в действията си през уикенда, който обещава да бъде доста балансиран и приятен. Обърнете повече внимание на здравето си през настоящия период.

Седмичен хороскоп за Скорпион

Още: Ретроградният Сатурн е тук: Планетата на Кармата иска отплата за житейските ви решения

Скорпионите ще имат напрегната и трудна работна част от седмицата. Сега представителите на знака ще отделят много време за нови проекти, сключване на изгодни договори и борба за увеличаване на собствените си доходи. Повечето от предприетите действия ще бъдат доста успешни, което ще ви позволи с право да се гордеете със себе си и да посветите уикенда си на любимите си неща, почивка и общуване с близки приятели. Романтичната страна на живота ще плени Скорпионите с проявата на физическа страст и те ще предпочетат да отложат всичко останало за по-късно. Рискът от контузии за Скорпионите е висок в средата на седмицата, така че трябва да внимавате със спорта.

Седмичен хороскоп за Стрелец

За Стрелците през седмицата продуктивните периоди ще бъдат заменени от емоционален спад. Струва си да потърсите спасение във философията, религията и високо духовните сфери. Тук представителите на знака могат да намерят отговори на своите сложни въпроси, да разберат причините за съмненията и безпокойството, както и да подобрят нивото си и да разширят кръгозора си. За някои представители на този огнен знак е възможна дори промяна в светогледа. Здравето на Стрелците ще бъде доста добро, а финансовото им състояние - стабилно.

Седмичен хороскоп за Козирог

Още: Нова работа, развод или преместване - 4 зодии, на които юли ще донесе промени

Козирозите ще отделят много време за рутинна работа – както в офиса, така и у дома. Мнозина ще започнат да въвеждат ред в околното пространство и ще се отърват от ненужните вещи и предмети. Монотонната работа с потапяне в детайлите в крайна сметка ще доведе до много добри резултати. Могат да възникнат сериозни партньорства сред тези, които търсят спътници или съмишленици за бизнес, работа или хоби. Планирайте командировките за понеделник-вторник, а в средата на седмицата е по-добре да избягвате не само пътувания, но и активно общуване, както и посещение на групови събития. Може да се почувствате малко по-зле в петък, но здравето ви обещава да се възстанови напълно през уикенда.

Седмичен хороскоп за Водолей

Водолеите ще могат да постигнат добри резултати, при условие че са напълно потопени в темата или областта, в която трябва да се докажат. Дисциплината ще бъде много търсена в професионалната сфера, в която мнозина могат да си спечелят репутацията на педантични досадници. Тази репутация обаче ще изиграе изключително положителна роля в живота на Водолеите, които могат да получат много интересни и обещаващи предложения за работа, благодарение преди всичко на репутацията си на систематичен човек, внимателен към детайлите. Романтичната сфера ще ви зарадва с приятни моменти и впечатления през втората половина на седмицата. За да подобрите здравето си, ще бъде полезно да прекарате уикенда сред природата, най-добре в гората, наслаждавайки се на разходки.

Седмичен хороскоп за Риби 

Още: Животът на тези зодии ще бъде озарен от щастие и късмет след 30 юни 2024

Седмицата ще донесе много емоционални трудности за Рибите, които ще бъдат твърде преувеличени. Ето защо при първите симптоми на емоционална нестабилност е добре да се консултирате с психолог или да вземете други необходими мерки. В противен случай са гарантирани кризи на безпокойство, страхове, притеснения, несигурност и безпомощност. Във физически план това може да доведе до психосоматика и да причини допълнителни проблеми. Подкрепата от приятели, партньори и близки ще ви помогне да коригирате ситуацията до уикенда, а вземането на някои важни решения относно бъдещето ви дори ще го стабилизира, което ще ви позволи да прекарате неделния ден доста комфортно. Финансовата сфера на Рибите ще бъде задоволителна и е по-добре да направите планирани придобивки в събота.

4 зодии, които за нищо на света няма да останат в токсична връзка

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес