Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии, на които им предстои РАЗДЯЛА през юли 2024

02 юли 2024, 05:35 часа
Реклама

През юли 2024 г. някои зодиакални знаци ще се сблъскат с предизвикателства в своите взаимоотношения. Тези предизвикателства няма да бъдат само във формата на борба за надмощие, но и в откриването и лекуването на дълбоки рани. Често миналите разочарования или сърдечни болки ни карат да държим на позициите си, създавайки конфликт.

Още: 4 знака, че Вселената иска да продължите напред разделени

Овен

Трябва да разбереш, че дискомфортът, който изпитваш, не е защото си на грешен път, а защото трябва да растеш. Не е лесно да оставиш миналото зад себе си или да се отвориш за нова любов, но трябва да бъдеш готов да излезеш от зоната си на комфорт и да поемеш риск. Конфликтът, през който ще преминаваш през юли, всъщност, не е с партньора ти, а със самия себе си, докато се бориш с миналото си и се научиш да се довериш отново.

Предстоят промени и възможности в най-личния ти живот. Тези промени са свързани с това да се почувстваш отново сигурен в една връзка, да се чувстваш обичан и наистина ценен — но изглежда, че в момента се бориш с вътрешни демони, които те карат да се колебаеш.

Въпреки че партньорът ти ще разбере, проблемът е, че не говориш за това, през което преминаваш, така че изглеждаш непостоянен — дори и това обикновено да не е твоя черта. Трябва да признаеш въздействието на действията си върху партньора и да бъдеш готов да избереш различен път. Виж потенциала за растеж и предизвикай старите си убеждения за любовта, за да не провалиш това, което винаги си искал, само защото си се страхувал.

Стрелец

Докато през юли може да има възможности за изцеление в твоята романтична връзка, това също е период, когато може да искаш просто да бъдеш сам. Изглежда, че въпреки намеренията ти, любовните отношения не са се развили както си се надявал, и поради това не си сигурен какво да направиш. Няма мигновени отговори в живота или в любовта, но продължаването на същата борба с партньора няма да помогне. Дай си достатъчно време, за да направиш вътрешен рестарт, така че да можеш да се увериш, че не проектираш своите рани в отношенията си.

Независимо от това какво е било твоето романтично минало, нормално е да си наранен въз основа на това, което се е случило. Може би се страхуваш от обвързване, защото някой, когото наистина си обичал, е прекратил връзката неочаквано, или се страхуваш да избереш неправилния човек, защото не си вярваш. Какъвто и да е твоят конкретен багаж, който си носил, ще бъде разпакован и би било от полза да се увериш, че партньорът ти не плаща за твоето минало.

Водолей

Често има разлика между това, което мислиш и това, което казваш, особено на романтичния си партньор, Водолей. Това може да се прояви най-често, когато вече планираш изходна стратегия от дадена връзка. Докато партньорът ти е зает с подготовката на пътуване за двамата, ти можеш да си взел окончателно решение за връзката, но да не дадеш никакви предупредителни знаци на партньора си. Макар че не си отговорен за това дали те ще решат да се развиват или не, трябва да бъдеш възможно най-прозрачен.

Още: 6 зодии, които приемат раздялата прекалено тежко

Има възможност да започнеш да се отваряш повече към партньора си и да освободиш силата, която си придобил, като задържаш чувствата си за себе си. Това не е ситуация, в която печелиш, ако не си с разбито сърце, защото вече си решил да си тръгнеш. Вместо това, независимо от изхода на връзката, трябва да уведомиш партньора си колко сериозен е този проблем. Може би не може да се поправи или излекува, но не печелиш нищо, като криеш как се чувстваш или колко емоционално си се отдалечил.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес