Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

30 юли 2024: За тези зодии това ще е най-лошият ден

30 юни 2024, 06:30 часа

Последният ден на месец юни 2024 година ще бъде критичен за 3 зодии. Този ден ще бъде най-опасен за Телец, Близнаци и Лъв. Неочаквани събития на личния фронт могат да разрушат съществуващите отношения. Кармичната планета Лилит (Черна Луна) ще ви тласне към предателство и връщане към стари връзки. Но не се притеснявайте  – вашият ангел-пазител няма да ви изостави. Той ще предотврати неприятностите. Силните връзки ще станат още по-силни, а разпадането на връзка, висяща на косъм, ще отвори вратата към щастието в близко бъдеще.

Реклама

Телец

На 30 юни Телците трябва да са подготвени за неочаквани събития на личния фронт. В този ден Черната Луна ще навлезе в знака на Везни, утежнявайки отношенията и тласкайки към изневяра. Телци, вашият партньор или вие самите може да имате желание да се върнете към предишната си връзка.

Зодиите, които ще тръгнат по пътя към успеха през юли 2024

Звездите съветват Телците да приемат всичко, което им се случва и да не се противят на промяната.

Телци, вашият Ангел - пазител ще ви помогне да оцелеете в бурята и ще ви подслони под силното си крило. Той ще ви предпази от неприятности - промените в личния ви живот ще донесат щастие в близко бъдеще.

Близнаци 

Близнаци, на 30 юни, светът ще бъде точно такъв, какъвто бихте искали да бъде. Това е най-доброто време да се отпуснете и да се насладите на живота. Възползвайте се от това. Но за съжаленое щастието ви ще бъде помрачено от изостряне на дългогодишни разногласия с партньора ви. Невидимата кармична планета Лилит ще следва знака на Възела на миналото. В резултат на това вие или вашият партньор ще искате да се върнете към предишната си връзка, за да отработите кармичните си дългове.

Лъв

Първата половина на деня ще бъде изпълнена с шеги и смях. Но втората половина ще ви разтърси, тя ще ви потопи в миналото. Спомените и тежките мисли ще кръжат в ума ви ви като досадни мухи, без да ви дават миг почивка.

Звездите препоръчват просто да изчакате този момент да отмине. В последния ден на юни Черната Луна не е толкова силна, а кармата ви не е толкова тъмна, че Лилит да унищожи личния ви живот за една нощ.

И все пак, помнете: всяко ваше необмислено действие на 30 юни засилва енергията на Лилит. Действайте разумно и на сутринта, с изгрев слънце, съмненията ви ще се разсеят безследно. Ангел пазител зад дясното ви рамо ще насочи мислите ви в правилната посока.

Шестото чувство ще покаже верния път на тези зодии след 29 юни

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес