Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Олимпиакос – Фиорентина: Кога и къде да гледаме финала в Лигата на конференциите?

29 май 2024, 09:36 часа
Реклама

Олимпиакос и Фиорентина излизат тази вечер един срещу друг във финала на третата по сила надпревара в Европа - Лига на конференциите. Двата тима изиграха страхотен турнир и логично стигнаха до битката за отличието.

Олимпиакос – Фиорентина: Начален час и ТВ

Олимпиакос достигна до финала в Лигата на конференциите, след като завърши на трето място в своята група „А“ в Лига Европа и трябваше да продължи в третия по сила турнир. След това гръцкият гранд отстрани последователно Ференцварош, Макаби Тел Авив, Фенербахче и Астън Вила.

Олимпиакос

Фиорентина пък започна директно в Лигата на конференциите и спечели своята група „F“. След това „виолетовите“ победиха Макаби Хайва, Виктория Пилзен и Брюж, за да достигнат до мач за трофея.

В колко часа започва Олимпиакос – Фиорентина?

Фиорентина

Двубоят между Олимпиакос и Фиорентина ще се проведе тази вечер като е насрочен за 22:00 часа. Гръцкият гранд има предимство, тъй като срещата ще се играе на чисто новия стадион „OPAP Арена“ в Атина, което предполага мощна подкрепа за символичните домакини.

Коя телевизия ще излъчва Олимпиакос – Фиорентина?

Двубоят между Олимпиакос и Фиорентина ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Срещата ще бъде излъчвана по два канала едновременно – bTV Action и MAX Sport3. Ако нямате възможност да гледате мача, то може да проследите Олимпиакос – Фиорентина НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес