Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Италия - Албания: Кога и къде да гледаме първия двубой на „скуадрата“ на Евро 2024?

15 юни 2024, 08:00 часа
Реклама

Националният отбор на Италия започва днес участието си на Европейското първенство по футбол в Германия. В първия си двубой на надпреварата тимът на Лучано Спалети ще срещне непретенциозни отбор на Албания. Останалите два тима в група „В“ на турнира са Хърватия и Испания.

Италия – Албания: Начален час и ТВ

Италия влиза на Евро 2024 като действащия шампион. Именно поради тази причина „скуадра адзура“ ще искат да тръгнат с победа при защитата на титлата си. Албанците от своя страна се представи отлично по време на квалификациите и изненадващо за фенове и специалисти завърши на първо място в своята група – пред тимовете на Чехия и Полша.

ОБНОВЕНА: Започва ли защитата на титлата? Италия стартира Евро 2024 с обрат срещу Албания (ВИДЕО)

Дните до Евро 2024

В колко часа започва Италия – Албания?

Двубоят между Италия и Албания е тази вечер като е насрочен за 22:00 часа българско време. Мачът ще започне малко, след като приключи срещата между Испания и Хърватия. Сблъсъкът между „скуадра адзура“ и „двуглавите орли“ ще се състои на стадиона на Борусия Дортмунд - „Сигнал Идуна Парк“.

Коя телевизия ще предава Италия – Албания?

Мачът между Италия и Албания ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват срещата са Диема и Диема спорт 3. Ако нямате възможност да гледате двубоя, може да проследите Италия – Албания НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес