Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Франция – Белгия: Кога и къде да гледаме дербито от 1/8-финалите на ЕВРО 2024? (ВИДЕО)

01 юли 2024, 17:00 часа

Националните отбори на Франция и Белгия излизат тази вечер един срещу друг в двубой от 1/8-финалната фаза на Европейското първенство по футбол в Германия. Първият съдийски сигнал на мача  ще бъде даден от шведския арбитър Глен Ниберг. Дербито ще се проведе на "Меркур Шпил Арена" в Дюселдорф.

Реклама

ОБНОВЕНА: Рикошет класира Франция на 1/4-финал на ЕВРО 2024, "петлите" чакат Португалия (ВИДЕО)

Франция – Белгия: Начален час и ТВ

Тимът на Дидие Дешан е сочени като един от фаворитите за спечелване на континенталния турнир, но до момента не блести с гръмки победи. "Петлите"  дори завършиха на второ място в група D зад Австрия след изненадващото равенство с Полша. Суперзвездата Килиан Мбапе обаче е във форма и е готов да наваксва в голмайсторската надпревара.

ОЩЕ: Испания обърна достойна Грузия и ще се изправи срещу Германия на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

Белгия

В колко часа започва Франция – Белгия?

От другата страна, "червените дяволи" също се представят далеч под предварителните очаквания. Ромелу Лукаку все още не е реализирал попадение, а Кевин де Бройне никак не се наслаждава на най-добрите си дни. Срещата между Франция и Белгия е насрочена за 19:00 часа българско време.

Коя телевизия ще предава Франция – Белгия?

Мачът между Франция и Белгия ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват срещата са Diema и Diema Sport 3. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то може да проследите Франция – Белгия НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес