Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Евро 2024: ТВ програма за мачовете днес - 22 юни

22 юни 2024, 05:00 часа

Започва деветият ден на Европейското първенство по футбол в Германия. Програмата отново е пълна, като ни очакват две интересни срещи от група "F": Грузия - Чехия и Турция - Португалия, както и един двубой в група "E": Белгия - Румъния.

Реклама

Грузия - Чехия

Първият сблъсък в днешната програма е между отборите на Грузия и Чехия. Срещата от група "F" стартира в 16:00 часа българско време и ще бъде предавана пряко по Диема и Диема Спорт 3. Двата тима стартираха европейската си кампания със загуба, въпреки че показаха добра игра срещу техните съперници. Грузинците спечелиха сърцата на футболните фенове въпреки загубата в дебюта им срещу Турция с 3:1, докато Чехия допусна гол в 92-рата минута срещу Португалия.

ОЩЕ: Най-якият мач! Грузия спечели футболните сърца, но нищо повече в ЕВРО дебюта си (ВИДЕО)

Грузия

Турция - Португалия

Вторият мач в програмата ще изправи един срещу друг Турция и Португалия. Срещата ще започне в 19:00 часа, като ще бъде излъчвана пряко в каналите на БНТ 1 и БНТ 3. Към момента турците заемат първата позиция в група "F", след като победиха приятната изненада Грузия. "Мореплавателите" пък успяха да намерят "спасителния пояс" в лицето на Франсиско Консейсао, който вкара победния гол в мача срещу Чехия, завършил 2:1.

Португалия

Белгия - Румъния

Денят ще завърши със среща между Белгия и Румъния. Двубоят от група "E" стартира в 22:00 часа, като ще се предава пряко по БНТ 1 и БНТ 3. Белгийците тръгнаха неубедително на Евро 2024 след загубата с 0:1 срещу Словакия. Румънците пък направиха добро впечатление в първия си мач при победата си над Украйна с 3:0.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пълна ТВ програма за Европейското първенство по футбол

Румъния

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес