Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЕВРО 2024: ТВ програма за мачовете днес – 1 юли

01 юли 2024, 05:00 часа

Днес е третият ден от осминафиналите на Европейското първенство по футбол в Германия. Отборите имаха няколко дни почивка след края на груповата фаза, но вече са готови да атакуват елиминациите на надпреварата. На 1 юли програмата на Евро 2024 ще ни предложи два много любопитни сблъсъка. Франция ще се изправи срещу Белгия, а Португалия ще премери сили със Словения.

Реклама

Втори мачове от 1/8-финалите на Евро 2024

Франция – Белгия

"Петлите" са сочени като един от фаворитите за спечелване на континенталния турнир, но до момента не блестят с гръмки победи. Тимът на Дидие Дешан дори финишира на второ място в група D зад Австрия. "Червените дяволи" също се представят далеч под предварителните очаквания. Двете съседни държави обаче ще искат да променят статуквото и да се реваншират на своите фенове.

ОЩЕ: Испания обърна достойна Грузия и ще се изправи срещу Германия на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

Килиан Мбапе Кристиано Роналдо

Първият съдийски сигнал на мача Франция - Белгия ще бъде даден от шведския арбитър Глен Ниберг. Дербито в Дюселдорф започва в 19:00 часа българско време. Двубоят пък ще бъде предаван пряко у нас по каналите Diema и Diema Sport 3.

Португалия - Словения

"Мореплавателите" влизат като тотален фаворит за победата срещу отбора на Матиаш Кек. В последната си среща срещу Грузия от група F възпитаниците на Роберто Мартинес демонстрираха колебливо лице, което дава надежди на Словения. С три хикса Бенямин Шешко и компания стигнаха дотук, а сега са готови на всичко, за да продължат своята приказка.

Сблъсъкът Португалия - Словения ще започне в 22:00 часа българско време. Срещата ще се проведе на на "Дойче банк Парк" във Франкфурт и ще бъде предавана пряко по "БНТ 1" и "БНТ 3".

ОЩЕ: Евро 2024: Пълна ТВ програма за Европейското първенство по футбол

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес