Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Англия - Словения: Кога и къде да гледаме третия мач на "трите лъва" на ЕВРО 2024? (ВИДЕО)

25 юни 2024, 20:35 часа
Реклама

Националният отбор на Англия излиза тази вечер за последния си трети мач от група C на Европейското първенство по футбол в Германия. "Трите лъва" се изправят срещу Словения на "Райненергищадион" в Кьолн, а срещата ще бъде ръководена от французина Клеман Тюрпен.

ОБНОВЕНА: Англия се измъчи срещу Словения, но триумфира в групата си и е на 1/8-финал на Евро 2024 (ВИДЕО)

Англия - Словения на ЕВРО 2024: Начален час и ТВ

Англия не убеди с изявите си в първите два мача, побеждавайки Сърбия с плаха игра и завършвайки наравно с Дания. Сега възпитаниците на Гарет Саутгейт ще искат да постигнат по-изразителна победа, която да им осигури първото място в групата и да им даде самочувствие за елиминациите.

Фил Фодън

В колко часа започва мачът

Словения обаче също има голяма мотивация да се представи на високо ниво в този мач. Словенският тим се представи достойно в първите си два мача, измъквайки по една точка и от двете срещи. Двубоят между Англия и Словения започва в 22:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи Англия - Словения

Двубоят между Англия и Словения ще бъде излъчен пряко в българския телевизионен ефир. Телевизиите, които ще излъчат мача, са DIEMA и DIEMA SPORT 3. Ако нямате възможност да гледате двубоя, то можете да проследите Англия - Словения НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес