Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Анчелоти: Реваншът ще бъде по-труден за Реал, отколкото за Ливърпул

14 март 2023, 15:51 часа • 1345 прочитания

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти смята, че предстоящият реванш срещу Ливърпул в Шампионска лига ще бъде по-труден за неговия тим, отколкото за английския отбор. Той заяви, че очаква мърсисайдци да започнат офанзивно още от първата минута.

"Двубоят утре ще е по-труден за нас, отколкото за Ливърпул. Те ще играят в атака от първата минута, като няма какво да губят. Резултатът ни задължава, но за нас ще е по-трудно. Имаме повече съмнения, отколкото англичаните. За мача утре ни трябват опит и енергия", каза Анчелоти.

ОЩЕ: Арсенал стартира преговори със звезда на Реал

Карло Анчелоти

"Не сме говорили много за добрия резултат от първия мач. Не правим сметки. Няма да играем затворен или отворен футбол, ще се опитаме да атакуваме. Играчите разбират това. Мисля, че ще бъде отворен мач. Трябва да направим добре две неща - да се защитаваме и да атакуваме. Ще мислим повече за атака", добави още Анчелоти.

Специалистът коментира и думите на Еден Азар, че не си говорят. "Азар е откровен - не си говорим много. Най-важното за мен е, че въпреки че не си говорим, продължаваме да имаме взаимно уважение", заяви Карло Анчелоти, като подчерта, че Азар не играе, защото има по-добро от него, давайки за пример Винисиус.

Междувременно се появиха информации, че една от най-големите легенди на Реал Мадрид може да замени Карло Анчелоти на треньорския пост.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес