Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодията ти разкрива дали ще бъдеш богат или беден в този живот (част 1)

06 октомври 2021, 13:50 часа

Прекрасно е да си богат. Колкото и да се опитвате да кажете, че бедността не е порок, винаги се чувствате по-добре с пари в джоба си, отколкото без тях. Но защо някои хора държат собствените си пари, докато други едва свързват двата края дори с упорита работа?

Дълго време хората се опитват да намерят отговора на този въпрос в небето. Астролозите от всички времена внимателно наблюдават подреждането на звезди и планети, опитвайки се да определят съдбата на човек по неговия зодиакален знак.

Овен

Овенът се отнася спокойно към парите, те не са самоцел за него, а просто средство, което да му помогне да постигне целите си. Равното отношение на Овена към парите се илюстрира най -добре от факта, че когато избира между слава и пари, той почти сигурно ще избере слава. Кариерните стремежи на Овена също влияят върху финансовото им благосъстояние. Овенът може не само да работи добре, но и да печели добри пари.

Телец

Телецът е много парична и целенасочена зодия. Благосъстоянието и собствеността са на едно от първите места в Телец. В живота богатството, комфортът и удобството са много важни за него и рано или късно той ще постигне тази цел, като е натрупал значителен капитал. След като е станал собственик на солидно богатство, което е получил с упорита работа, Телецът не е склонен да хвърля пари в канала. 

Близнаци

Близнаците, както всичко останало в живота им, се отнасят към парите в зависимост от променливото си настроение. Парите сами по себе си не са самоцел за тях, но им дават усещане за свобода и възможност да задоволят вечния им копнеж за новост: да пътуват, да опитат нови ястия, да пазаруват. В зависимост от настроението си, Близнаците могат или да изхвърлят парите, като направят безсмислено харчене, или да спестят всяка стотинка. .

Рак

Ракът е много пестелив и следователно много паричен знак на зодиака. Той не си поставя за цел да спести пари, за да може след това да води луксозен живот. Според него парите са резерв, застраховка, която трябва да се съхранява при него за дъждовен ден. 

По един или друг начин, но благодарение на своята предпазливост, Ракът в крайна сметка става собственик на доста значителна сума пари. В същото време можете да сте сигурни, че той е избрал най-надеждния начин да запази спестяванията си и няма да се страхува от никакви кризи!

Лъв

Лъв е максималист и по отношение на парите също не е склонен да знае мерките, както във всичко останало. Той обича да живее луксозно, да се облича в скъпи дрехи, да кара кола от най-новия модел. Обикновено къщата на Лъв е пример за благодат и в никакъв случай не е скромен лукс, а многобройните му приятели и познати знаят, че винаги могат да вземат назаем пари от него. И това въпреки факта, че финансите на Лъв в никакъв случай не са неограничени и навикът му да хвърля пари може от време на време да го постави почти на ръба на бедността! 

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес