Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, на които никога не им изневеряват

12 ноември 2021, 15:40 часа

Има хора, на които просто никога не им изневеряват, забелязали ли сте? Може би ще се изненадате, но това зависи до голяма степен от… зодиакалния знак!

Тези знаци са чувствителни към глупостите и няма да могат да изтърпят нито един фалшификат. Може би точно това е една от причините никога да не им изневеряват – просто не биха допуснали до себе си хора, за които имат съмнения истински ли са чувствата им. Тези зодии знаят как да не се заблуждават и колко лесно е да се избегнат злополуки е наистина впечатляващо. Понякога си мислим, че четат мислите на хората... Знаете ли за кои знаци говорим?

Близнаци (22 май - 21 юни)

Близнаците са душата на компанията и наистина е трудно да не ги харесваш. Въпреки че имат много приятели и са много отворени, Близнаците не са лековерни. Те също използват времето си с хората, за да ги наблюдават – и разбира се, не говорим за следене с бинокъл. Прекарвайки толкова много време в компания, Близнаците могат да надушат трик на всеки километър. Те знаят кой идва при тях с чисти намерения и чии намерения не са много искрени. Струва си да потърсите съвета им – те познават злодеите като никой друг!

Водолей (21.01 - 19.02)

Водолеите са упорити и любознателни. Ако искат да знаят нещо, със сигурност ще го разберат. Благодарение на вроденото си любопитство към света и хората, те не приемат всичко за даденост. Обичат да питат, да учат и да анализират. Няма да се изненадаме, ако Водолеят чете и ръководства, които разкриват езика на тялото на другия човек! Въпреки че си струва да имате Водолей във вашата компания (това ще ви помогне да проучите ситуацията), си струва да имате предвид, че той също ще ни анализира отгоре надолу - никой не е в безопасност!

Дева (24 август - 23 септември)

Дева - ах, Дева! Тази зодия е благоразумна и взема решения без прибързани действия. Ако мислите, че можете да убедите момиче Дева да вземе решение за спонтанна ваканция в последния момент за пет минути, грешите! Докато някои може да си помислят, че това ги прави малко сковани, поради спокойната си и хладна пресметливост, Девите просто избягват подхлъзвания. Те няма да загубят пари в сенчеста туристическа агенция, няма да похарчат цяло състояние за маска - хит в мрежата, но са готови на друг тип авантюристични преживявания. Може да се смеете на благоразумието им, но Девите така или иначе знаят своето – отплаща се!

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес