Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Знаци за съдбата: какво казват за вас бенките по пръстите и дланите ви

26 юни 2024, 12:01 часа

Погледнете ръката на партньора си (или своята собствена) и ще разберете още по-добре кой стои до вас.

Реклама

Бенка на палеца

Хората с такава бенка са леки и безгрижни. От една страна, с тях е забавно да се общува, те са безразсъдни и самодоволни, лесно се издигат. Такива хора винаги са викани на партита и канени на приятелски уикенди. Сериозните и задълбочени хора малко се дразнят от такава фриволност. Те не харесват този вятър в главата и безкрайното кикотене и хихикане.

Строгите мениджъри отказват услугите на такива работници, те им се струват безотговорни. Въпреки че това далеч не е вярно. Колегата с бенка на палеца е ръководител, което означава, че той разведрява обстановката в екипа. От тях стават добри водещи на събития и мениджъри на търговски марки. Организацията идва с опита.

В личния си живот мъж с бенка на палеца може да се превърне в женкар, но това не му пречи да бъде ненатрапчив съпруг и общителен баща. Но дамите с цялата си лекота могат да пропуснат щастието си, защото те ще притискат сериозните инициативи на ухажорите.

Какво е скритото значение на бенките по тялото ни за нашия живот?

Бенка върху показалеца на ръката

Показалецът, маркиран с бенка, показва авторитетния характер на собственика. Увереността, самостоятелността, взискателността към себе си и към другите помагат на такива хора да постигнат много в живота.

Силният характер прави човека успешен и пробивен. Много е важно да развиете лоялност и добро познаване на работния етикет, в противен случай може да се превърнете в деспотичен диктатор. Научете се да изслушвате събеседника, да обсъждате правилно и да допускате възражения. Тогава ще се сдобиете с авторитетен, а не авторитарен лидер.

Жените се оказват отлични домакини. Те умеят рационално да управляват бюджета и винаги разполагат с финансов резерв. В къщата ще има чистота и ред, а съпругът няма да се отдалечава от дома. Мъжете с бенка на втория пръст също имат късмет със семейството, но дълго ще гледат избраницата си, ще я "изпитват" за смирение. Мъдрото, спокойно, уверено в себе си момиче ще намери в такъв мъж прекрасен закрилник за цял живот.

Бенка на средния пръст на ръката

Такива хора обичат да спорят, да са противници на нещо, но това е по-скоро демагогия. Те не обичат да работят и да довеждат нещата докрай. Трябва да учат особено усърдно, да развиват паметта си, да възпитават в себе си организираност, да бъдат трудолюбиви. За да не се превърнат в безполезни скандалджии, трябва да усъвършенстват дадения от природата талант - интереса към спорта. Пътуването може да бъде страхотен изблик на емоции и начин за придобиване на нови знания. Усърдният притежател на бенка на средния пръст ще може да се превърне във водещ спортист.  

Дамите с бенка на средния пръст се превръщат в очарователни бъбривци, които благодарение на женската си интуиция използват този талант, за да развиват кариерата си. Мъжете могат да бъдат мързеливи, мърморещи и тромави, ако не намерят сили да станат от дивана и да преследват целта. Между другото, бягането с препятствия ще им донесе само полза.

Какво е значението на бенките по различните части на лицето?

Бенка на безименния пръст на ръката

Душевен приятел: искрен, мил, отзивчив. Човек, на когото можете да разчитате напълно. По правило приятелите му го обичат и му се доверяват във всичко, а лидерите се радват на неотменимост. Но зад външната мекота се крие много твърда сърцевина. Този човек няма да предаде и няма да сключи сделки със съвестта си. С такива, както се казва, не е страшно да се скараш. Той може да стане добър дизайнер, учител.

Глупавите момичета смятат, че такъв човек е просто готин приятел, доверяват му момичешките си тайни и напълно забравят да флиртуват с него. Това е грешка. Знайте, че ако видите бенка на безименния пръст на момчето, веднага го завлечете в службата по вписванията и му сложете пръстен на този пръст. Най-добрият партньор в живота няма да намерите. Собственикът на белязания четвърти пръст ще бъде и най-добрият приятел в живота.

Бенка на кутрето

Това са "сивите кардинали" в живота. Те са тихи и мълчаливи, но ако развият правилно талантите си, стават много влиятелни личности. Не си мислете, че малко говорещият човек е напълно безобиден. Заради скритата си уязвимост той може да бъде отмъстителен. Интелигентният притежател на бенка на малкия пръст може да стане отличен дипломат, архитект, аграрен специалист.

Момичетата с бенка на петия пръст са симпатични скромни Пепеляшки, които знаят в кой момент е необходимо да загубят пантофката. Мъжете с такава бенка в личния си живот не са лесни хора. Както се казва, не можеш да изтръгнеш думи от него и затова не можеш да разбереш какво мисли. Но тук трябва да свържете шестото чувство и тогава спокойствието на семейството е осигурено.

Бенка на дланта на ръката

Тук можете да ръкопляскате с ръце - имате съкровище. Защото такъв човек притежава всички най-добри качества, които са посочени в разделите "рождени бенки по пръстите". Притежателят на бенка по вътрешната част на ръката има всичко в умерени количества. Той е весел и трудолюбив, отвреме навреме е мълчалив и уместно се включва в дискусия. Умее да контролира емоциите си и да постига резултати от другите.  

Жената с бенка на дланта се нуждае от силен партньор, който ще бъде достоен за нея. Главното е самата тя да не се забави в избора. В противен случай тя може да остане в горда самота.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес