Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо хората ви обичат само когато ги изтриете от живота си?

30 август 2024, 14:05 часа

Не дърпайте никого за ръката: Някои хора ви обичат едва когато вие спрете да ги обичате, така че продължете напред.

Ако вашият партньор или приятел не ви върне с мярката, с която вие сте му дали – не се опитвайте напразно, а продължете напред.

Вижте още: 6 признака, че той те харесва повече отколкото предполагаш

Някои хора не те оценяват - докато не си тръгнеш. Когато вече не им даваш подкрепа, която са приели като задължение, когато вече не им пишеш приятни есемеси, на които те са игнорирали, когато вече не ги срещаш с отворени обятия всеки път, когато почукат на вратата ти посред нощ и когато вече не чакате тяхното обаждане.

Някои хора не осъзнават колко много ги обичате, докато не намерят някой друг, който ги обича също толкова много. Когато не могат да намерят някой, който да ги обича такива, каквито са, който да ги гледа буквално като единствени, който да ги кара да се чувстват като у дома си – сигурни и защитени от хаоса на целия свят.

Някои хора ще се опитат да привлекат вниманието ви едва когато спрете да им го обръщате . Когато спреш да харесваш всичките им публикации, да се обаждаш по средата на деня, за да им кажеш колко много ги обичаш, когато спреш да им купуваш дребни неща, които са споменали в непринуден разговор и когато спреш да оставяш всичко и да се втурнеш да им помагаш, когато имат нужда.

Някои хора ще се опитат да ви спечелят обратно едва след като са ви изгубили. Когато разберат, че имате други възможности, когато разберат, че някой друг ще се отнася с вас по-добре от тях, когато разберат, че вече не желаете да бъдете тяхната версия, когато осъзнаят колко егоистични са били.

На някои хора им липсваш само когато ги забравиш. Когато забравиш да им честитиш рождения ден, когато забравиш любимата им песен, техните тайни, когато изхвърлиш всички спомени. Когато забравиш какви чувства са предизвикали у теб.

Вижте още: 4 знака от Вселената, че връзката ви е предопределена от съдбата

Някои хора ще започнат да те уважават едва когато си тръгнеш. Когато разберат, че си се жертвал за тях, когато разберат колко пъти си вървял срещу себе си, отстъпил си им, когато разберат колко пъти си им прощавал отново и отново. Когато разберат, че си тръгнал, защото всичко ти е писнало , защото са объркали търпението и разбирането ти със слабост.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес