Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Това са най-безсърдечните знаци на зодиака

23 юни 2021, 20:20 часа

Свидетели сме, че има обстоятелства, които могат да ориентират човека към по-лошо, превръщайки го в безчувствено и изхабено същество. Астролозите, обаче, са убедени, че това често се влияе до голяма степен и от зодията им.

Дева

Девата е най-самодостатъчната сред останалата част от зодиакалния кръг. По тази причина представителите на този зодиакален знак също изграждат взаимоотношения от позиция на силата, като винаги поставят свои собствени условия. Нарушенията им се възприемат от знака като лична обида. Почти всички представители на този знак предпочитат да се държат значително по-далеч от околните. Те се опитват да игнорират оплакванията на другите хора - девите  се интересуват единствено от собствения си живот.

Козирог

Постоянната практичност на Козирозите често се превръща в безчувственост и безсърдечие. Родените под този знак от детството изненадват околните с прекомерната си сериозност, често от тях израстват безразлични личности. Те дори предпочитат да изграждат отношения на взаимна изгода, а не на емоции и чувства - смятайки, че това е по-справедливо.

Скорпион

Наред с други сложности в характера на Скорпиона, бездушието не изглежда толкова забележимо, казват астролозите. Тя, обаче, ярко  се проявява във всичко, което правят. Дори и повече, представителите на този знак са изключително нарцистични - това често води до факта, че те въобще не се интересуват от чувствата на другите. Скорпионите могат да бъдат наистина цинични, а към околните се отнасят изключително подозрително.

Близнаци

Близнаците може да изглеждат на мнозина много  отворени и искрени хора, но това определено е само фасада. Поради своята повърхностност и изменчивост, представителите на този знак почти не обръщат внимание на проблемите или желанията на  хората около себе си. Надутостта, присъща на Близнаците, просто не им позволява да виждат хора около себе си, твърдят астролозите.

Всеки един от зодиакалните знаци има своя тъмна страна, но не всеки притежава способността умело да я скрие. Някои имат недостатъка да са двулични. Астролозите обикновено отправят предупрежденияе, че не е нужно да възприемате техните решения и действия твърде лично -  показвайки своето лицемерие, те често имат своите добри намерения, но не знаят как правилно да постъпят. Разбира се, че е необходимо да се уважаваме взаимно и когато това е само едностранно, е неприятно, но нека не приличаме на тях.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес