Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тези хора необяснимо привличат различните зодии

21 октомври 2021, 18:06 часа

Овен

Човек, който ти се подчинява.

Хората, родени под знака на Овен, винаги са привлечени от тези, които са готови да бъдат командвани. И това продължава, докато не осъзнаят, че изобщо не искат да бъдат учител или родител за някого.

Телец

Човек, който не е от вашата лига.

Телецът е привлечен от тези, които ги намират за интересни, елегантни, умни и привлекателни. Телецът е привлечен от хора, с които са спокойни и изглежда, че всичко е наред, но с които няма истинска химия.

Близнаци

Човек, който няма да се съгласи с вас.

Ако Близнаците се нуждаят от някой в ​​живота, то това е този, който стои здраво на краката си, логичен е и не се страхува да изрази мнението си.

Рак

Човек, който харесвате като идея.

Раците обикновено не са склонни към мечти и измислени светове, но всъщност са много емоционални и идеалистични. Те виждат най-доброто в хората и се надяват на най-доброто.

Лъв

Човекът, който ви предизвиква.

За Лъв няма нищо по-привлекателно от това, когато някой започне да го „дразни“, например, показва твърде малко внимание и обожание.  

Дева

Човек, който не те разбира.

Девите жадуват да бъдат разбрани и приети. За тях е много важно да знаят, че те контролират живота си във всички аспекти. Най -тъжното е, че по някаква причина те са привлечени от хора, които изобщо не разбират и дълбоко в себе си, подиграват се на техните мотиви и навици, карат Девата да се чувства луда.

Везни

Човекът, когото обичаш само защото те обича.

Везните са толкова зависими от любовта и отношенията с партньора, че предпочитат да бъдат обичани, а не това, което всъщност чувстват.

Невъзможно е да се чувстваш истински обичан, ако няма дълбока емоционална връзка с партньора ти.

Скорпион

Човек, който смятате, че е „по -добър от вас“.

Скорпионите са истински мазохисти, така че те често са привлечени от самите хора, които в крайна сметка ще отхвърлят.

В крайна сметка те все пак прекратяват тази връзка по някаква причина, но не могат да откажат възможността да се измъчват.

Стрелец

Интригуващ човек ви се изплъзва.

Стрелецът ще отиде до края на света в преследване на всичко, което ги привлича и интригува. Имат нужда от интриги, мистерия, от хора, които са значително различни от тях.

Козирог

Човекът, който няма нужда от теб.

Козирозите винаги са привлечени от независими, мотивирани и предприемчиви хора - такива, каквито винаги са искали да бъдат. Козирозите са истински магнити за егоистични хора, които търсят подкрепа и утеха, а не любов и осъществяване на здрави взаимоотношения.

Водолей

Лицето, в което виждаш себе си.

Водолеите са искрено привлечени от онези, които според тях са подобни на тях.

Водолеите знаят как и обичат да обичат и в крайна сметка често се оказват влюбени в някой, с когото са напълно несъвместими.

Риби

Човек, който е муза за вас.

Рибите често се влюбват в хора, които, както им се струва, ще ги вдъхновят да създават, чувстват, плачат и правят всичко, което толкова обичат.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес