Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Послание на майка към син – ще ви трогне до сълзи

10 септември 2021, 15:06 часа
Реклама

Да, всяка една майка изпитва най-силните и най-дълбоките чувства към своето дете. То е нейният рядък диамант, който никога не ще захвърли. То е половината й сърце и винаги би била готова да даде и другата си половина, ако детето има нужда от него.

Днес обаче ще споделим един специален призив на майка към син, готов да разтопи дори най-вкаменените души.

„Още от мига, в който разбрах за твоята поява на бял свят, почувствах неописуемо вълнение, не мога да ти го облека в думи. Сложно е! Само една майка може да разбере за какво говоря. Мислих си, че в някакъв момент тази еуфория ще ме напусне и животът ми ще се върне към нормалния си ритъм. Не, това не се случи, няма и да се случи.

Послание на майка към дъщеря – НЕ спирайте да четете, думите милват душата

Това е нещо хубаво, нещо чувствено, нещо магично, нещо великолепно. Това усещане те пренася в други светове, носи те във въздуха и не ти позволява никога повече да се приземиш.

Ти, сине, си причината сърцето ми да ври, душата ми да копнее да давам най-доброто от себе си, за да бъда достоен пример за теб в живота и да не се виня, че съм те повела по грешните пътеки, неотъпкани преди това.

Ти си най-вълнуващото нещо на света. Твоите очи и твоите ласки са панацея за мен. Не се страхувам от нищо и не съм способна да склоня глава пред никой, защото знам, че едно същество има нужда от закрила и обич – такава, каквато може да даде само родната майка.

Обичам те всеки ден. Не съществува такъв момент, в който да е по-малко или повече. Не я измервам тази любов, не я пестя, не я подлагам на съмнение. Тя е истинска, чиста, лишена от всякаква ръжда. Тя никога няма да потъне в прах, защото всеки ден я вадя от себе си и ти я подавам.

Искам да знаеш, че през каквито и трудности да ти се наложи да преминеш, аз няма да идвам неканена. Ще стоя и ще наблюдавам отстрани тихомълком, защото вярвам, че пълноценен и стойностен човек се става, след като победиш битките на живота, изправиш се, изтупаш коленете си и продължиш по пътя.

20 мъдри съвета, които всяка майка трябва да каже на сина си

Ако ти страдаш, ще страдам и аз. Ако ти пируваш, ще пирувам и аз, ако твоите нощи са непробудни, моите не ще бъдат. Аз винаги ще мисля за теб, за това дали си добре, дали ти е топло на душата и на сърцето.

Мили сине, любимо дете, твоята майка ще е до теб завинаги. Ще те милва с нежност, макар и от хиляди километри разстояние, ще те чака с трепет и вълнение. Ще живее за мига, в който да те прегърне и да потъне в очите ти.

Пази се и знай, че връзката между майка и син е онова, що никога не може да бъде разрушено!”

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес