Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пожелания за рожден ден на син

16 януари 2024, 08:45 часа

Сине - колко много съдържа тази дума за майчиното сърце! И, разбира се, за сърцето на бащата. Нашите синове са нашата опора, надежда, безгранична любов. А рожденият ден е чудесен повод да им кажете за това.

Най-оригиналните пожелания за рожден ден на син 

🧁 

Нямам думи да изразя колко много те обичам, сине! Честит рожден ден! Нека успехът, радостта и щастието никога да не те напускат. Бъди много обичан, здрав и весел!

🧁 

Сине, ти стана истински мъж. Гордея се с теб! На твоя рожден ден искам да ти пожелая да останеш себе си, никога да не се предаваш и смело да преследваш целите си!

Пожелания за рожден ден на жена

🧁 

Честит рожден ден, сине! Пожелавам ви всичко, което пожелаеш за себе си, да се сбъдне в живота ти! Бъди здрав, все така силен и опора за нас - твоите родители, които те обичаме безкрайно много!

🧁 

Честит рожден ден, сине! Нека винаги си заобиколен от близки хора и от най-преданите приятели! Нека късметът е твой верен другар, нека всяка стъпка те води към успеха. Нека се сбъднат дори най-смелите ти мечти.

🧁  

Сине, няма по-скъп за мен от теб! Ти вече си голям мъж! Пожелавам ти успех, късмет и да имаш достатъчно търпение, за да се справиш с всички трудности по пътя си. Цени всеки миг от живота и го живее така, както мечтаеш! Скъпи сине, честит празник, честит рожден ден!

🧁  

Честит рожден ден, любим сине! Ти си моята радост и моята гордост, най-добрият син в целия свят! Пожелавам ти по пътя на живота да срещаш само мили и добри хора, които да са твои верни приятели. Нека се сбъдне всичко, за което мечатеш! Помни, че аз съм винаги с теб!

🧁 

Сине, днес ти помъдряваш с още една година! На твоя рожден ден искам да ти пожелая: остани все така добър, не позволявай на трудностите в живота да те сломят. Вярвай, че ти ще успееш във всичко и смело сбъдвай всичките си мечти.

🧁  

Днес ти не просто ставаш с една година по-голям - но ти ставаш по-мъдър и по-опитен. Всеки ден от изминалата година те е научил на нещо. Искам да ти кажа колко много означаваш за нас - от деня, в който ти се роди, ти си винаги в сърцата ни. Но не забравяй, че ние сме твоите родители и винаги ще те подкрепяме. Обичаме те! Бъди щастлив!

🧁  

Скъпи сине, нека всяка следваща година за теб е още по-прекрасна от предходната! Нека всеки ден ти носи нова радост и сбъдване на една мечта! Обичаме те и се гордеем с теб! Честит рожден ден!

🧁  

Днес рожден ден има нашият прекрасен син. Пожелаваме му много здраве, щастие, усмивки и с лекота да покорява нови върхове. Нека в живота си среща само доброта и топлина, нека всяка негова мисъл се превръща в сбъдната мечта!

🧁 

Честит рожден ден, сине! Пожелаваме ти смело да вървиш към целите си и да ги постигаш с лекота. И не забравяй, че ние винаги сме готови да те подкрепим. Ти си нашата гордост и опора! Обичаме те!

Още: Пожелания за рожден ден на мъж

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес