Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нещата, които не умеем според зодията

29 март 2021, 08:51 часа
Реклама

В живота на всеки от нас има сфери, в които не се справяме толкова добре, колкото останалите. Астрологията има обяснение за това. Ето какво не умеят да правят хората според зодията си:

Овен: Да си почиват

Търпението не е сред основните качества на Овните. Те не умеят да си почиват и често скачат от едната задача към следващата. Представителите на зодия Овен просто не разполагат с бутон „пауза“.

Телец: Да се ограничават

Телците са търпеливи и обичат дълго да се наслаждават на малките неща. Те си тръгват последни от всяко парти, защото не виждат причина да слагат край на удоволствията. Винаги могат да си вземат още една чаша вино и да побъбрят още малко.

Близнаци: Да взимат решения

Надарени с две различни души, Близнаците изпитват затруднения да вземат финалното решение по даден казус. При тях изборът е малко по-дълъг процес.

Рак: Да делят

Тази зодия умее да дели, но с мярка. Когато става въпрос за лични отношения, Ракът трудно ще се примири с по-малко от половината.

Лъв: Да не бъдат суетни

Трудно ще откриете представител на този огнен знак, който не се интересува от външния си вид. Това важи особено за жените от зодия Лъв, които никога не подминават огледалата с безразличие.

Дева: Да импровизират

Спонтанността не е сред силните им страни. Девите са перфекционисти, които искат да контролират всичко. Нуждата от импровизация може да предизвика паника у тях.

Везни: Да запазят спокойствие

За повечето хора Везните са символ на равновесието. Можете да разчитате на тях за големите неща. Ако обаче колата им отказва да запали или ви чакат пред операта 10 минути след старта на любимия им балет, очаквайте да ги видите като истинско кълбо от нерви.

Скорпион: Да прощават

Представителите на зодия Скорпион са известни като жертвоготовни и дълбоки личности. Едно грешно изказване или злобна критика обаче могат да ги разярят. Не се надявайте, че са забравили. Рано или късно ще ви отвърнат.

Стрелец: Да лъжат

Можете да бъдете сигурни, че Стрелецът ще си плати всички глоби за неправилно паркиране и ще предаде открития от него портфейл директно в полицията. Измамите и дори малките лъжи не са част от ежедневието му.

Козирог: Да молят за помощ

Целенасочени и самоуверени, Козирозите обичат да правят нещата сами, за да изпълнят собствения си план до съвършенство. Приемането на чуждата помощ не им е любим вариант, тъй като те знаят всичко най-добре.

Водолей: Да живеят в реалността

Водолеите измислят нечувани стратегии, за да помогнат на познат в беда. И наистина успяват да ги реализират. Когато обаче става дума за щастието на самия Водолей, той често се колебае накъде да тръгне, като същевременно никога не спира да мечтае за повече от това, което има.

Риби: Да пестят

Да пестят могат другите. Рибите са щедри както към себе си, така и към околните. На тази зодия не ѝ трябва специален повод, за да си изхарчи парите. Винаги ще предпочете да се поглези с вкусно ястие или да зарадва партньора си със скъп и пищен подарък.

Адриана Пейчева
Адриана Пейчева Отговорен редактор
Новините днес