Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Направете ТОВА по залез слънце през АВГУСТ и няма да се отървете от щастие и пари

20 август 2024, 05:48 часа

Казват, че август месец е „петъкът на годината“. Затова не губете време и се възползвайте от последните дни на вашата почивка, за да спечелите благоволението на съдбата. 1 нещо по залез ще ви донесе щастие и богатство, но само при определени условия.

Разбира се, има много начини да си осигурите просперитет. Но никога не се е излишно да помолим Вселената за малко съдействие. Вижте сами какво представлява този ритуал и как да използвате уникалната му сила.

Слънчоглед за щастие и богатство

Още: След 20-ти август: Кои зодии ще получат втори шанс от съдбата?

Знаехте ли, че слънчогледът по залез е в състояние да привлече късмет и богатство към вас? Но помнете - само при едно условие! Вижте как трябва да бъде позициониран, за да придобие магическа сила.

Слънчогледът е уникално цвете с магически свойства. Може да привлече към нас късмет и богатство, но и да ни предпази от нежелана лоша енергия или както някои хора казват - уроки.

Това красиво цвете се свързва със слънцето с причина. То го следва през деня и така се зарежда с уникалната му енергия. Ако при залез слънце е центрирано към слънцето, тогава ще има магически сили. След това можете да го използвате.

Още: Зеленчуци, които можете да засадите в края на август

Изберете листенце от такъв слънчоглед и го сложете в портфейла си. Ако го носите с вас през цялото време, съдбата ще ви бъде верен съюзник. Също така си струва да погледнете посоката, в която е обърнато голямото красиво цвете. Ще ви покаже пътя, който трябва да следвате, за да постигнете щастие.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес