Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-опасните ритуали, които не трябва да се извършват при никакви обстоятелства

23 април 2023, 12:00 часа
Реклама

Има много ярки и полезни ритуали, които могат да ви донесат доброта, късмет и любов. Повечето от тях са безобидни, но някои могат да съсипят живота ви или да навредят много на вас и цялото ви семейство.

Ритуали за призоваване на неземни същества

Това включва всички обреди и ритуали, които се извършват за общуване с духове, призраци, неземни същества като цяло. Това могат да бъдат ритуали за извикване на Дама Пика, за общуване с демони и т.н. Никога и при никакви обстоятелства не правете това. Можете да си навлечете огромно бедствие. Често тези, които извършват такива ритуали, умират. Говори се, че много хора изчезват напълно. Някой попада в чистилището или в огледалото (ако церемонията е била с огледала).

Други хора с такива ритуали обвързват завинаги негативни и тъмни същества със себе си. Понякога дори най-силните вещици, медиуми и шамани, свещеници и така нататък не могат да ги развържат и да ги принудят да си тръгнат.

Ритуал за 4 стихии - за пари, късмет, здраве и любов

Церемонии и ритуали на гробището

Гробищните ритуали са табу при всякакви обстоятелства. Каквото и да се прави на гробището, всеки ритуал може да развали вашата карма, тъй като това е мястото за почивка на душите. С магия ще ги безпокоите. Най-лесните последици от такъв ритуал са проблеми със съня през следващите няколко дни. Най-лошото нещо, което може да се случи, е началото на черна ивица в живота, която ще продължи до края на дните ви и ще продължи в нов живот.

Обреди и ритуали в нетрезво състояние

Какъвто и ритуал да изпълнявате, по-добре е да сте трезви. Така се спасявате от проблеми. Казват, че човек под въздействието на силни напитки вижда по-добре бъдещето. По един или друг начин, но виденията няма да доведат до добро. Някои казват, че след такива ритуали те биват преследвани от видения и чуват гласове.

Обреди и ритуали в компанията на недоброжелателни хора

Ако до вас има завистлив човек, тогава в никакъв случай не трябва да извършвате никакви ритуали с него. Особено опасни в този случай ще бъдат обредите за гадаене и ритуали за щастие, късмет и любов. Завистникът ще изплаши късмета и всички предимства, на които разчитате. Можеш да си навлечеш проблеми заради неговата завист

Любовни и парични ритуали, които трябва да се направят през април

Обреди и ритуали в опасни и неподходящи дни

Най-опасните дни за ритуали и церемонии, особено сложни и изискващи призив на висши сили, са:

• петък 13-ти;

• затъмнения;

• големи църковни празници.

В петък 13-ти и затъмнението има риск да си навлечете неприятности, особено ако извършвате ритуали за магии или зли очи.

Ритуали, които вредят на друг човек

В никакъв случай не извършвайте подобни ритуали. Дори ако някой ви е направил нещо лошо и смятате за свой дълг да отмъстите, това ще бъде най-малкото грешно. Такива ритуали могат да ви лишат от късмет за много дълго време или напълно да развалят кармата ви, да ви лишат от здравето ви. Всичко лошо винаги се връща при нас, така че е по-добре да пожелаете късмет на вашия нарушител.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес