Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии са най-добрите психолози?

09 октомври 2021, 16:25 часа

Има хора, на които можем да споделим всичко и да получим добър съвет. Именно за тях казваме, че имат страхотни умения да бъдат много добри психолози. Истината е, че тези качества не са присъщи толкова на зодиите, колкото на самите хора, но пък самите зодиакални знаци според астрологията имат предпоставки да бъдат такива. Нека видим кои са те: 

Телец

Телците са много добри слушатели. Освен това, те възприемат езика на тялото като професионалисти. На тях им отнема време, за да се усъвършенстват, но е превръщат в едни от най-умелите психолози.

Близнаци

Близнаците може да изглеждат като бъбриви и повърхностни хора, но на социалната им страна се нуждае от доста усилия. Да умееш да общуваш, да изслушваш, да помагаш, да запомняш отнема много повече усилия и енергия.

Скорпион

Скорпионите са едни от най-умелите психолози. Те имат много силна памет, умеят да изслушват, да насочват разговора, накъде трябва, прецизни са и знаят кога да говорят и кога не. Те могат да използват дарбата си за добро или зло – зависи изцяло от тях.

Дева

Девите имат силни аналитични умения, те дават практични и умни съвети. В същото време имат мазохистична нотка в себе си и биха направили всичко за хората, които обичат. Това включва и да бъдат психолози – а те са надеждни и лоялни хора

Риби

Рибите са родени емпати. Те са много добри слушатели и често са психолозите на семейство и приятели. Дават много добри съвети, в същото време уважават хората и техните чувства. Лошото е, че те наистина се нагърбват с чуждите проблеми като със свои и това може да започне да им тежи, без те да кажат и дума.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес