Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии обичат да вдигат скандали?

12 ноември 2021, 12:31 часа

Нека си го кажем - просто има хора, които обичат да вдигат скандали. Това им е в кръвта. Незнайно защо, те обичат да спорят и нямат проблем с това - дори му се наслаждават. В тази статия ще разгледаме кои са зодиите, които имат най-големи предпоставки (чисто астрологично) да бъдат големи скандалджии. Това не значи, че всички представители на зодията са такива - сред тях може да има и миролюбиви хора. Ако ги намерите - пазете ги. 

Скорпион

Скорпионите рядко ще вдигнат скандал в класическия смисъл на думата. Не очаквайте от тях викане и обиди. Това, което могат да направят, обаче, е да ви провокират да започнете първи. Те могат да бъдат доста изнервящи и да са големи дразнители. Да, те искат скандала, но не искат те да са причината за него. Просто проявете търпение, защото след като видят, че нещата няма да им се получат, те ще се откажат и ще им мине. Опитайте да бъдете рационални с тях, въпреки, че могат да бъдат наистина много, много изнервящи.

Овен

Когато човек от зодия Овен спори за нещо и го прави на инат, вие му доставяте удоволствие. Както всички знаем, Овните са големи инати. В това няма нищо лошо, когато нещата са в границите на нормалното. Те имат тенденция да предизвикват големи драми когато са убедени в своята правота и да правят сцени в крайни ситуации. При това за дребни неща като игра на асоциации, например. Всъщност, най-често можем да видим един Овен ядосан когато е убеден в правотата си и това е комбинирано със състезателен елемент. Просто като гледате футбол с тях не спорете особено дали е имало нарушение или не и ще бъдете в безопасност. 

Стрелец

Не очаквате от Стрелците да вдигат скандали, но все пак не забравяйте, че те са огнена зодия. Като такава имат доста къс фитил. Обикновено не обичат да изпадат в крайности, но когато това се случи - гледайте да не сте срещу тях. Стрелците имат едно чувство за справедлив гняв когато спорят (те си мислят, че са прави, разбира се) и това ги прави доста настървени и неотстъпчиви. Това е нож с две остриета, защото когато спечелят спора и са прави, те не натякват, а дори са склонни да се извинят на човека. Ако разберат, че са били в грешка и са направили сцена за нищо стават по-ниски от тревата и са изключително гузни. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес