Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-големите страхове на зодиите?

21 юли 2024, 13:18 часа

Най-големите страхове на зодиакалните знаци могат да послужат като показателна пътна карта за това какво ги движи и какво ги кара да работят. В края на краищата, това, което мнозина не осъзнават, е, че нашите страхове и това, което виждаме като заплахи, са аспекти на нашите уникално кодирани личностни черти. Предстои по-отблизо най-големите страхове на зодиакалните знаци, които трябва да преодолеят, за да живеят най-добре:

4 зодии, които обичат и предпочитат да живеят сами

Овен: Страх от провал

Като първи знак в зодиакалната сфера, този огнен знак е поел за себе си да бъде първият и най-добрият във всичко. Въпреки че не се стремят към универсална популярност, най-много ги плаши страхът да не бъдат чути.

Телец: Страх от неизвестното

Стабилен и стабилен, този земен знак не се справя добре с големи катаклизми. Това може да се превърне в отказ да се откажат от миналото и сдържаност пред промяната, докато прекарват живота си в подготовка за сценарий за края на света, който може никога да не се случи.

Близнаци: Страх от монотонността

Двойствените личности на зодиите близнаци не се справят добре със скуката. Водени от спонтанността и нуждата от промяна, нищо не плаши тази зодия толкова, колкото събуждането за всеки ден, който изглежда като последен.

Рак: Страх от разбито сърце

Този състрадателен знак има дълбок резервоар от любов, който да даде, но страхът, че чувствата им няма да бъдат реципрочни, често може да означава, че крият светлината си под бушел, вместо да излязат на крака и да стрелят.

Лъв: Страх да не те разкрият

Опияняващият прилив на сила се превръща в нещо примитивно за този свиреп знак и перспективата тази сила да бъде отнета или да не бъдат възхищавани и обичани от всички е това, което ги държи будни през нощта.

Дева: Страх от хаос

Педантичен до грешка, този земен знак вярва, че може да подреди вселената, ако всичко около тях работи по организиран начин. Излишно е да казвам, че анархията е анатема за душата им.

Везни: Страх от пропускане

Този знак процъфтява в баланс и като такъв те се нуждаят от ин към своя ян, за да се чувстват пълноценни. Мисълта, че нямат доверен вътрешен кръг, който да допълва емоционалните им резерви, е това, което ги подтиква да се придържат към връзки и връзки, които са изтекли.

Седмичен хороскоп за 22-28 юли 2024 г.

Скорпион: Страх от изоставяне

Този яростен защитен знак може да е издигнал ограда около сърцето им, но щом допуснат някого вътре, те са вътре за цял живот. Идеята, че тази лоялност и отдаденост не са реципрочни, е това, което ги кара да се притесняват от развиването на интензивни емоционални връзки.

Стрелец: Страх да не се почувстваш в капан

Местните номади на зодиака не се справят добре в плен - голяма изненада. Това, че не могат да живеят според собствените си условия или да имат ограничения върху свободата си, е това, което може да ги накара да излязат от ситуацията, вместо да се опитват да я спасят.

Козирог: Страх от загуба на контрол

Естествено кодиран да бъде с високи постижения, Козирогът има прецизен план как да стигне там, където иска да бъде в живота. Въпреки това, тази настойчивост да се опитват да контролират живота до най-малкия детайл е иронично това, което може да провали големите им планове.

Водолей: Страх от неадекватност

Гордеейки се със своя новаторски дух и любознателен ум, Водолеите също живеят под мрачната сянка на самопредположения и ненужно се чудят дали са достатъчно добри.

Риби: Страх от излизане от зоната си на комфорт

Като емпат на зодиакалното семейство, вие сте настроени към чувствата на всички. Въпреки това, несигурността на неизвестното и липсата на някой, който може да обича по същия начин като вас, може да ви барикадира от разнообразните преживявания, които животът може да предложи

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес