Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Каква ЛЮБОВ е писано да има всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)

04 февруари 2021, 18:33 часа

Зодиите имат различни възприятия за любовта, мечтаят различно за нея и се надяват да получат точно това, което сърцето им иска. Ето каква любов е отредена на всяка една зодия:

ЧАСТ 1 – четете ТУК

Везни: Везните имат много партньори в живота си и то не защото си мечтаят за бурни връзки и мимолетни преживявания, а защото такъв им е късметът в любовта. Все попадат на връзки, в които липсва истинска страст и просто се оставят да бъдат там, без да изпитват особено желание. Везните трябва да разберат, че от тях зависи да намерят щастието, а не да се задоволяват с малко.

Скорпион: На Скорпионите им е писано да имат любов като на кино. При тях романтиката наистина ще бъде като от филм, а любовта изпепеляваща. Ще открият, че няма как да имат всичко в живота, но това, което със сигурност им е отредено, е любов, изпълваща сърцето и душата им.

Стрелец: Представителите на тази зодия не могат да се похвалят с много партньори, но и те не обичат да дават сърцето си на всеки, който го пожелае. Много са недостъпни, внимателно избират партньорите си и това ги прави много желани, защото са трудно досегаеми. Много хора се борят за сърцето им, но накрая решението зависи само и единствено от Стрелците.

Козирог: Козирозите нямат много късмет в любовта. Те са едни от най-самотните зодии дълго време в живота. Хората около тях създават семейства, имат деца, но те сякаш много трудно успяват да стигнат до този момент в живота. Макар и късно, все пак намират щастието по свой собствен начин.

Водолей: На Водолеите им е писано да имат големи и щастливи семейства, повече от две деца и много щастлив семеен живот. Те не искат нищо друго – това им стига, за да са щастливи. Най-хубавото е, че намират щастието рано и няма какво да им попречи да обичат лудо и за цял живот.

Риби: Рибите нямат лесен път в любовта, защото просто Съдбата е избрала при тях нещата да се получават с повече труд и упорство. Имат много проблемни връзки – изневери, скандали и какво ли още не. Винаги си мислят, че човекът, с когото са, няма да ги нарани, но накрая грешат и става точно това. В крайна сметка намират спокойствие, но не и изпепеляваща любов за каквато мечтаят.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес