Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изпитана рецепта за бързи пари - След 3 минути ще бъдете по-близо до успеха

23 август 2024, 17:22 часа

Парите са важен елемент от живота ни и липсата им може да ни накара да се чувстваме много зле. Когато другите методи се провалят, струва си да се възползвате от уникалните сили, скрити в света. Днес ще ви представим рецепта за кариерно развитие и бързи пари, която може да помогне на всички хора в трудна ситуация. Разберете как можете да подобрите семейния бюджет в най-кратки срокове.

Доказаната формула за финансово благополучие се основава на силни вибрации и магичен камък. Освен това, според магията на цветовете, оранжевият, червеният или кафявият цвят на камъните помага да се отклони лошият късмет и негативната енергия, насочена към нас от хора с неискрени намерения. Разберете как можете да си осигурите безгрижно бъдеще.

Карнеолът има уникални сили, които ще стимулират кариерата ни и ще добавят значителна сума пари към сметката ни. Едно условие обаче е много важно, за да активирате камъка. Вечерта трябва да натъркате камъка със сол за 3 минути, за да го почистите от всичко негативно, и след това да го „запознаете“ с намерението си.

Още: Мощен тибетски ритуал за сбъдване на желания в 3 стъпки

Правилно активиран магически камък карнеол:

- ви помага да постигнете професионален успех

- дава кураж и укрепва предприемачеството

Още: 5 прости магически ритуала с червило, които определено действат

- засилва вибрациите на парите

- добавя жизненост

- премахва лошите мисли

- ви позволява да преодолеете стагнацията

Още: Черен турмалин - носенето на този камък предпазва от негативна енергия

- ви отваря към нови преживявания

Ефективен трик за засилване на вибрацията на парите

Отдавна се знае, че съдбата винаги слуша. Както показва житейската практика, не винаги имаме достатъчно пари, за да изпълним мечтите си без угризения. Но когато сме изправени пред проблеми, не трябва да чакаме съдбата да ни се усмихне. В такива моменти си струва да използвате доказани трикове, за да засилите вибрацията на парите.

Шептящ ритуал за пари

Изчистете мислите си от негативна енергия.

Формулирайте ясно намерението си, така че да не бъде в ущърб на други хора.

Поставете монета с възможно най-висок номинал и 3 стръка лавандула в бял плик и след това кажете намерението си.

Запечатайте плътно плика и го сложете в портфейла си. Не харчете тази монета при никакви обстоятелства и никога няма да останете без пари.

Магическа проява, която подсилва вибрацията на парите и помага за възстановяване на домашния бюджет. Ако се направи правилно, той също ефективно блокира енергията на хората, които не са благосклонни към нас.

Надеждно решение за укрепване на паричните вибрации работи във всяка ситуация. Това прави вземането на добро финансово решение много лесно.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес