Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хороскоп за февруари 2022 г.: Какво очаква въздушните знаци на зодиака?

03 февруари 2022, 20:00 часа
Реклама

Последният месец от зимата е точно зад ъгъла. А нашият хороскоп вече е тук и ви очаква да го прочетете!

Така че време е да разберете прогнозата за Близнаци, Везни и Водолей!

Близнаци (Петица жезли, Паж монети, Рицар монети)

Изпитвате се и вие го знаете, но ще мине. Жизнените уроци ще бъдат полезни за вас, така че... просто продължавайте напред.

Петте жезъла показват, че преминавате през нещо и единственото нещо, което трябва да направите, е да продължите! Бурята е почти свършила и вие се справяте добре.

Продължавай все така Близнаци!

Рицар монети показва, че това е свързано с вашата работа, дом, пари или здраве. И че това в известен смисъл е тест. Натискът или конфликтът са фокусирали вниманието ви върху неща, които можете да поправите, подобрите и предприемете действия. Смешно е, но ти прави услуга. След време ще погледнете назад и ще се радвате, че се е случило.

Везни (Шестица жезли, Паж мечове, Крал монети)

Добри новини за вас през този месец, Везни! И всичко това благодарение на Паж мечове и победоносната Шестица жезли. Всичко, което докоснете, сега се превръща в злато, така че изберете внимателно къде да инвестирате ценните си усилия.

Крал монети ви моли да поемете отговорността за кариерата и парите си и да вземете някои големи решения и смели ходове в тези области. Инвестирайте, прилагайте, променяйте, разширявайте!

Вашето доверие ще бъде възнаградено. Колкото по-високо се целите, толкова по-добър ще бъде резултатът. Имате големи амбиции и е време да действате върху тях и да отидете малко по-далеч, отколкото сте си мислили. Когато късметлийската Шестица жезли е с вас, всичко е възможно!

Водолей (Десетка чаши, Върховната жрица, Кралица мечове)

Вие сте логичен и рационален човек, но този февруари с Върховната жрица ще имате повече достъп до интуицията и инстинктите си. Не потискайте предчувствията и идеите, които получавате от вашето подсъзнание или въображение, те са изпратени да ви ръководят.

В оформлението на Кралица мечовете срещу Десетка чаши вашата нужда от независимост и свобода се противопоставя на вашата нужда от интимност и честност с другите. Може да изглеждате отдалечени, което всъщност е несправедливо, защото не сте. Може неволно да отблъсквате хората, без да осъзнавате, че го правите. Позволете си да споделяте идеи и мисли за това защо това се случва, кога и какво можете да направите по различен начин. Връзката ви ще процъфтява, ако правите промени и корекции в тях.

Източник: Cosmopolitan USA

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес