Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бургаската депутатка от ДПС: Караха ни да подписваме бели листи, не знаехме, че изключваме зам.-председателя

08 юли 2024, 18:20 часа • 5806 прочитания

"Решенията трябва да се взимат от колективните органи, от Централния съвет, Централното оперативно бюро и от Парламентарната група. Ние през последната една година бяхме свидетели на еднолични решения, с налагания. Едни бели листи ни се подхвърляха и ни се казваше "Подпишете!" и при въпрос "За какво се подписваме?", отговорът беше: "Ами, за всеки случай, да имаме". В един следващ момент, след един-два часа, ние с изненада разбираме, че сме изключили зам.-председателя на партията".

Това казва в интервю за Dir.bg бургаската депутатка от ДПС Фатме Рамадан.

Още: Ще накажат ли Пеевски в ДПС? Скоро Доган ще каже

"Наблюдаваме една шизофренна ситуация и опит за манипулация на общественото мнение през последните няколко дни, за съжаление. Аз и моите колеги не се смятаме за деребеи. Никога не сме били деребеи и няма да бъдем", коментира още тя.

"Не приемам тези аргументи на някои колеги. Оставям на тяхната съвест лъжите, които се изричат и които бяха изречени и днес. Срамно", посочва депутатката. По думите ѝ скоро ще се чуе мнението на почетния председател Ахмед Доган.

Още: "ДПС не е ЕООД": Отстранена активистка пише на Доган

Фатме Рамадан е сред 14-те депутати в ПГ на ДПС, които не подкрепиха проектокабинета "Желязков".

Тя участва и в срещата с Доган, на която той покани 17 депутати от ДПС в своята резиденция в Росенец.

Рамадан е депутат в 47-ото, 49-ото и 50-ото НС. Била е областен председател на Младежкото ДПС в Бургас, два мандата член на Централния оперативен съвет на младежката организация и зам.- областен председател на ДПС-Бургас.

 

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес