Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Цветовете на маникюра, които носят късмет това лято

07 юни 2024, 17:36 часа

Маникюрът в определени нюанси ще привлече късмет и финансово благополучие през лято 2024. Това споделя астрологът Валентина Вилнер.

Цветът на маникюра, който носи късмет през лято 2024 

Според експерта от 1 до 16 юни, за да привлечете късмет в живота си, трябва да дадете предпочитание на небесносиньо, сребристо и сиво в маникюра, педикюра и облеклото. Освен това ще бъде добре да използвате искри в изображението.

4 салона за красота в София за перфектна визия

От 17 юни до 10 юли можете да дадете почивка на ноктите си - не се притеснявайте да сте без никакво покритие или с лечебен лак. По това време полупрозрачните нюанси са най-подходящи за маникюр и педикюр. Можете да изберете бяло, перлено или цялата нюд палитра. Френският маникюр също би било добра идея в този момент, допълва астрологът.

В периода от 11 юли до 4 август, за да привлечете вниманието на съдбата, трябва да запазите образа си в ярки огнени нюанси - сочно жълто, оранжево, алено. Слънчевите златисти цветове, както и горчицата и лимонът са идеални за маникюр.

През останалата част от лятото астрологът съветва да заложите на лак за нокти в цветовете на канела, кафяво, жълто, оранжево, горчица, тухла и пясък.

Що се отнася до най-успешните дни за посещение на маникюрист през юни това ще бъдат 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 11, 13, 14, 21, 25, 29 и 30. През юли най-добре е маникюрът да се прави на 2, 4, 7, 8, 9, 13, 18, 19 и 21, а през август - на 6, 8, 9, 10, 11, 16, 17, 25, 26, 28, 29 и 30.

Значение на цвета на маникюра според Фън Шуй

Бялото показва доброта, хармония, спокойствие. Сивото е фонов тон, който не привлича вниманието. Лилавото символизира тайна, разкриване на вътрешни творчески и мистични способности.

Тюркоазът активира паричния поток, така че този конкретен нюанс трябва да се използва, когато създавате маникюр, за да привлечете пари. Добре е в този цвят да се лакира средния и безименния пръст на дясната ръка.

Червено – енергия, страст, любов, емоционалност; изобилието от червени нюанси също може да има отрицателен ефект, причинявайки агресия, раздразнителност и нервност.

Чисто жълто - то символизира светлина, слънце, енергия, хармония, има благоприятен ефект върху благосъстоянието, привлича положителни събития и поддържа настроението ви на най-високи нива, дава положителна и уверена нагласа, светъл поглед в бъдещето.

Лимоново жълто - символизира лекота, свобода, безтегловност, повишена защита, въздейства върху лимфната и имунната система на организма, дарява просветление и чистота на мислите и желанията.

Оранжево – бори се с депресията, създава положително настроение, привлича успех и активна жизнена позиция.

Светли нюанси на кафявото – тонизират, вдъхновяват, придават комфорт.

Този пролетен маникюр за къси нокти е истински хит сред дамите

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес