Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 признака, че той те харесва повече отколкото предполагаш

19 август 2024, 06:00 часа

На някои хора им е трудно да изразят чувствата си вербално, но всички знаем, че действията говорят по-силно от думата „Обичам те“ . Има сигнали, че вашият партньор или възлюбен ясно съобщава, че го е грижа за вас. Може би не е казал открито, че те обича, не е използвал магически думи, но действията му те карат да се чувстваш обичана

Вижте още: Сергей Есенин: Ние обичаме само веднъж в живота си и след това търсим само подобни

Ето 6 знака, че той може да ви харесва повече, отколкото си мислите:

1. Когато казва „Гордея се с теб“

Тези думи в здравите партньорски отношения съществуват всеки ден. Това е важна форма на мотивация и подкрепа, насърчение от вашия партньор да продължите напред и да бъдете себе си. Това показва, че той се гордее с вашите успехи, промени и кой сте всъщност.

2. Когато направи нещо хубаво за вас

Помислете за всички моменти, когато сте чувствали, че е направил нещо за вас с цялото си сърце. Може би те е чакал вкъщи с любимата ти храна, може би ти е организирал изненадваща среща, помогнал ти е да свършиш ангажиментите си, изненадал те е с билети за концерта на любимия ти изпълнител, направил ти е кафе и ти е донесъл в леглото... Ако всеки ден той прави малки неща, които те правят щастлив, тогава това наистина може да е любов .

3. Когато ви казва, че можете да разчитате на него, когато имате проблем 

Да си в наистина специална връзка означава да имаш някой, който ще те подкрепя, когато си в беда, някой, който ще те държи за ръка в най-щастливите моменти, но дори по-силен, когато възникнат проблеми. Да имаш някой, който избира да бъде с теб не само в добрите моменти, но и в лошите, и който ти дава сила и радост, когато животът стане труден - това е истинска благословия.

4. Когато пише „Изпрати ми съобщение, когато стигнеш до...“ 

Това се казва от хора, които ви обичат, грижат се за вас и искат да знаят, че сте пристигнали безопасно до вашата дестинация. Фактът, че той проверява дали сте добре, е жест, който работи само ако е влюбен във вас. И е невероятно хубаво да знаеш, че има някой на този свят, който се грижи за теб по този начин.

Вижте още: Петър Дънов: Ако мисълта за даден човек никога не изчезва от съзнанието ви, знайте, че той ви обича

5. Когато ви гледа, без да казва нищо

Погледът често показва емоции, които са скрити под повърхността. Може би сте забелязали как той ви гледа, докато правите нормални неща. Може би в това отношение можете да видите признанието на любовта.

6. Когато прави бъдещи планове с вас

И не само той прави планове за бъдещето с вас, но вие също участвате във всички планове, които прави. Само човек, който ви обича, ще ви представи няколко години напред в техния свят. Когато създавате съвместни планове за бъдещето, това вече може да означава, че връзката е на по-високо ниво.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес