Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 шеги на съдбата, които разобличават измамниците

15 октомври 2024, 14:05 часа

През 50-те години на миналия век се смяташе, че традиционният начин, по който се хваща мъж в изневяра, е червилото на яката му. Това е безсмислено, когато се замислите, и почти сигурно е било скрита кампания на големите производители на перални.

Още: 5 ценни неща, които просто са били изхвърлени

Всъщност не, когато изневярата ви най-накрая излезе наяве, това вероятно ще се дължи на обстоятелства, които никой не би могъл да предвиди, като например...

Заклещване в мина

Лятото на 2010 г. в Чили се срутва мина и светът се сплотява около нея. Спасителните дейности обединяват компании от цял свят и дори НАСА и в крайна сметка всички миньори са извадени след 69 дни под земята.

„Хубаво“, казва Йони Бариос, миньор номер 21, който е спасен. Но жената, която го прегърнала, когато излязъл, не била съпругата му Марта. Това е любовницата му Сусана.

Близките на миньорите организирали бдения за затрупаните мъже и Сусана се появила на едно от тях. Тя се представила и обяснила връзката си с Бариос, което не е съвсем нормален извънбрачен етикет, но това бяха необичайни обстоятелства.

Марта, след като разбрала за аферата, продължила да общува с Бариос чрез писма, пуснати в мината, достатъчно дълго, за да установи, че той е жив и в крайна сметка ще се измъкне. Тя се постарала да си остане вкъщи и да не се появи в деня, в който той бил спасен.

Извънбрачният етикет също има какво да каже за тази ситуация: Предполага се, че съпругът трябва да си върне благоволението на жена си, като й подари някое екстравагантно бижу. За щастие тогава Бариос е работил в златна мина.

Говорещ папагал

Папагалът на Крис Тейлър непрекъснато повтарял една дума: „Гари“. През 2006 г. Тейлър живеел с приятелката си Сузи Колинс, заедно с папагала на име Зиги и с абсолютно никого на име Гари. Вдъхновението зад изказванията на папагала било загадка, въпреки че улики имало: Зиги най-често казвал „Гари“, когато телефонът на Сузи звънял.

Когато папагалът най-накрая започна да говори с цяло изречение, истината се изяснила. „Обичам те, Гари“, казва Зиги, а Крис изисква отговори. Оказва се, че Сузи е имала връзка с колега на име Гари. По принцип е препоръчително да търсите афери с хора, които имат същото име като вашата половинка, за да се предпазите от този конкретен случай.

Те се разделили, разбира се. По-лошото е, че Крис се разделил със Зиги, защото птицата продължила да казва „Гари“ и след това, а това било непоносимо. Двамата били прекарали осем щастливи години заедно - имаме предвид Крис и Зиги, а не Крис и Сузи, тъй като последните били заедно само от две години.

Пътуване със самолет

Преди да станете твърде морално извисени за цялото това надлъгване, имайте предвид, че вие самите вероятно сте спали с много непознати. Може би не сте правили секс с непознати, но все пак сте спали с тях - в самолет. В самолета всички свалят гарда и спят заедно. Да спиш с непознати от двете си страни на сантиметри разстояние в общежитие звучи като нещо, което като възрастен би направил само от отчаяние, но в самолета изведнъж изглежда напълно нормално.

През 2017 г. един ирански съпруг в самолет заспа с нещо, което трябва да приемем за необичайна небрежност. Не може да се измисли друга причина, поради която съпругата му е избрала точно сега, от всички времена, да използва палеца му, за да отключи телефона му. Това, което със сигурност се знае, е, че ровенето в този телефон сега ѝ е разкрило, че той е имал афера. Тя се възползва от тази възможност, за да го нападне физически.

Екипажът не успял да прекрати разправията, затова самолетът (който пътувал за Бали) кацнал аварийно в Индия. Двойката била разтоварена и тъй като нямали законно разрешение да бъдат в Индия, двамата били изпратени в ареста.

60-годишни писма

Може би трябва да има давностен срок за изневярата. Всички двойки, които прегледахме, се разпаднаха заради текущи афери, но аферите от много години назад в миналото заслужават повече милост. През 2011 г. един мъж подава молба за развод срещу съпругата си заради афера, която тя е имала преди 60 години.

Двойката, Антонио и Роза, живеела в Италия, като той произхождал от Сардиния, а тя - от Неапол. Само това било достатъчно, за да оправдае раздялата, твърдят коментаторите, но последната капка дошла, когато Антонио отворил стар сандък в търсене на коледни принадлежности и открил остарели любовни писма, адресирани до Роза. Аферата е била през 40-те години на миналия век, а към момента, в който той открива писмата, двойката е женена от 77 години.

Още: По-малко от 50 човека в света имат тази кръвна група

Смята се, че на 99-годишна възраст Антонио е най-възрастният човек, който някога е подавал молба за развод. Самоличността на третата страна в този триъгълник не е разкрита.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес