Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 негативни желания, които не трябва да отправяте към Вселената - могат да привлекат нещастие

09 юли 2024, 10:33 часа

Има някои желания, които с удоволствие излъчваме към външното поле и пространство, но те или не се сбъдват, или не се сбъдват по начина, по който ни е необходимо. Каква е причината за това, разказа психологът, майстор на медитацията и осъзнатите сънища Олга Найденова.

1. Желания от позицията на жертва

Ако изпитвате комплекс за малоценност или синдром на самозванеца, няма да можете да оцените разумно и по достойнство миналите си преживявания и да ги използвате за добро. Няма да можете да се чувствате удовлетворени, още по-малко да отправяте правилно желания.

Когато имате такова състояние, сякаш сте обременени с нещо, чувствате се тежко и неудобно, тогава вместо да отправяте желания, е по-добре да погледнете дълбоко в себе си. Ако започнете да молите Вселената за нещо от позицията на жертва, тя ще ви разчете като просяк.

4 знака, че Вселената е на път да изпълни желанието ви

2. Несъзнателни желания

Искате: "Вселена, дай ми връзки! Вселена, дай ми много пари!" А Вселената не ви го дава, и всичко това по една проста причина - "изкривяванията" на душата ви. Ако не сте изработили себе си вътрешно, то според законите на Вселената, то тя няма да ви даде възможности за размах на вашата личност.

В резултат на това вместо желаните доходи, любов и мечтана работа ще се множат негативността и деструктивността. Важно е да работите чрез себе си и да следвате ясното си съзнание и чистотата на душата си.

3. Пожелания за други хора

А какво да кажем за желанието за благополучие на другите? Ако разполагате с изобилие от енергия, не се страхувайте да пожелаете на друг човек връзка, доход, мечтаната работа. И не се страхувайте да приемете от друг човек цялото му добро послание - така действа законът за запазване на енергията в света.

Най-добре е обаче предварително да се консултирате с човека за неговите желания, за да не привлечете в живота му това, от което той всъщност не се нуждае. Тогава може несъзнателно да причините вреда на някого. Не бива да молите и други хора, ако не разполагате с достатъчно енергия.

Вселената може да изпълни вашите желания – какво трябва да направите

4. Сравнения на желания

Например сравнявате себе си с другите и молите: "Вселена, дай и на мен всичко това". Такова желание се чете като: "Вселена, вземи всички тези блага от тях и ги дай на мен".

Негативните програми се разколебават и в живота на този, който завижда и иска толкова много, се случва нещо непоправимо. Деструктивното състояние, от което човек иска от Вселената, се умножава. Ако душата е на вълната на отрицателните вибрации, какво може да получи в замяна?

Какъв е правилният път?

Вселената търпеливо чака молителят да се усъвършенства, да развие търпение, смелост, приятелство, доблест, смирение, приемане в името на своите цели и желания. Позволете си спокойно да изживеете желаната реалност първо в себе си, а след това и в материалния свят.

Чувствително сканирайте вътрешното си състояние. Имайте смелостта да бъдете откровени насаме с душата си. Работете върху себе си и бъдете честни с всички, прощавайте и благодарете. Тогава системата на Вселената ще ви позволи да акумулирате чиста енергия, да се изпълвате с нея. И тогава ще получите своя пропуск за мащабиране, проявление и щастлив живот.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес