Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Счупи ми зъбите!": Светлана Гущерова твърди, че борецът Кирил Терзиев я е пребил пред децата ѝ

05 юни 2024, 09:29 часа
Реклама

Плеймейтката Светлана Гущерова се оплака в социалните мрежи, че е била ударена от олимпийски шампион пред очите на собствените ѝ деца. В публикацията си тя твърди, че олимпийският медалист Кирил Терзиев е счупил предните ѝ зъби през прозореца на колата ѝ.

Реклама

"Всичко се случи малко след 20 часа онзи ден. Със съпруга ми се прибирахме в кооперацията на булевард "България", в която живеем. Той слезе от колата, за да отиде до гаража да отвори и да можем да паркираме. В автомобила бяха и децата ми. Докато го чакахме - от страничен черен път, който не води никъде, се зададе една наша стара кола. Познах веднага шофьора", разказва в ефира на "Здравей, България" по NOVA Светлана Гущерова.

Припомняме, че още в началото на годината Гущерова сигнализира, че е получавала заплахи и дори със семейството ѝ обмислят да напуснат страната.

Подробности за инцидента

По думите на Гущерова зад волана бил Кирил Терзиев, от когото по думите ѝ вече една година семейството ѝ е получавало заплахи по телефона. "Той няма какво да прави пред нашата кооперация и гараж. Когато изравних колата с неговата, спуснах стъклото на предния прозорец го попитах какво прави тук. Бях много уплашена и изненадана – на задната седалка бяха трите ми деца. И той ми каза: "Следя те. Да видя дали си тук.", разказа Гущерова. И допълни: "Той ми каза: "Къде е тази твоята дебела свиня? Ще го наръгам! Ще го заколя! Ще ви убия! Ще ви съсипя!". И това се случва пред трите ми деца, които са стресирани след тази случка".

Снимка: Svetlana Gushterova/Instagram

Гущерова подчерта, че камери в района са заснели удара, при който Кирил Терзиев ѝ е избил зъбите. Тя подчерта, че е с импланти, които са счупени от удара. "Освен избитите зъби, имам и откъснат кичур коса. Той трябваше най-малкото да бъде задържан за 24 часа. Предполагам, че полицията е направила необходимото, за да се сдобие със записите от района, на които се вижда как той ме удря. Терзиев ми се обади по телефона и ми каза: "Познавам шефа на 4-о РУ и всичко, което пишеш, ще бъде скъсано". Извадила съм си медицинско", заяви още Гущерова.

"Подавали сме жалби. Беше привикал съпруга ми в един хотел да се видят. Посегна на съпруга ми там, има камери. Вижда се как му краде телефона. Подадени са сигнали в същото районно. Вчера негови хора пак ни следяха, дори пред детската градина на децата ми. Това не е нормално, след като съм подала жалба.", казва още Светлана. Тя е категорична, че разполага с видео и снимки, които ще направи публично достояние, ако полицията не направи нищо.

Версията на Кирил Терзиев

Кирил Терзиев на Олимпийските игри в Пекин през 2008 г., снимка: Getty Images

След като сигналът на плеймейтката стана публично достояние, бронзовият медалист по борба от Олимпийските игри в Пекин през 2008 г. каза пред "24 часа", че дори не я е докосвал. "Не съм докосвал Светлана Гущерова. Опита се да ме наплюе през прозореца на колата и се удари в него.", казва борецът и добавя, че на мястото, където се е случил инцидентът, има камери, които ще докажат невинността му.

Отношенията на Кирил Терзиев и семейство Гущерови

В "Здравей, България" Гущерова разясни и какви са отношенията на семейството ѝ с Кирил Терзиев: "Аз го познавам от 2010 г. Със съпруга ми се запознаха на нашата сватба. По време на Ковида станаха по-близки. Караше колите на съпруга ми. Не знам за какво е конфликтът. Според мен той е вманиачен по нашето семейство. Той е чисто луд човек. Твърди, че има спор заради пари и че му дължим пари. Доколкото знам той е лихвар, но няма лиценз. Но ние не му дължим пари."

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес