Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мат ле Бланк става водещ на Top Gear

04 февруари 2016, 15:27 часа • 7247 прочитания

Доста изненадващо, BBC обяви Мат ле Бланк като едно от новите попълнения на шоуто Top Gear. Зрителите познават Ле Бланк най-вече от ролята му на Джоуи в „Приятели“. Той ще се присъедини към Крис Евънс, а обновеното шоу ще стартира през май. Този ход, колкото и изненадващ да е, не означава, че актьорът е случаен. Той е най-бързият в рубриката „Звезда в автомобил на разумна цена“. Мат ппостигна 1:42,1 мин. на пистата в Дънсфолд с KIA cee’d. Той се е появявал и като ко-водещ във филма “Top Gear: The Races”.

Интересното е, че за пръв път в 39-годишната история на Top Gear, шоуто ще има водещ, който не е британец. BBC обяви днес, че имената на другите водещи ще станат известни съвсем скоро. Смята се, че това ще са Крис Харис и Сабине Швидц, а към тях ще се присъедини и Дейвид Култард.

От другата страна е досегашната Света троица (Кларксън, Мей и Хамънд), които също работят по своето ново шоу, което първоначално има договор за три сезона от по 12 епизода. Те ще се излъчват по Amazon Prime от есента на тази година

 

Пламен Георгиев
Пламен Георгиев Отговорен редактор
Новините днес