Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венци Стефанов награждава футболистите на Славия след боя над ЦСКА

19 август 2024, 10:33 часа • 730 прочитания

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че футболистите на „белите“ ще получат премии за победата над ЦСКА. Както е известно, тимът на Златомир Загорчич се наложи с минималното 1:0 над „армейците“ и затвърди кризата в столичния гранд.

Венци Стефанов говори пред колегите от „Тема спорт“ като изрази задоволството си от представянето на Славия в мача с ЦСКА. Той бе категоричен, че „белите“ имат играчи за националния отбор на България, но всичко зависи от селекционера Илиан Илиев.

„ЦСКА има доста неща да оправя“

Венцеслав Стефанов

„Момчетата играха много добре, раздадоха се. Можеха да победят и с повече, но и това е достатъчно. ЦСКА има доста неща да оправя, но това си е техен проблем. Нормално е да има премии за момчетата, заслужават“.

„Въпросът ще има ли Славия национални не го задавайте на мен, а на селекционера. Не знам да са ни пратили още повиквателни. Славия има футболисти за националния отбор, но всичко зависи от Илиан Илиев. Не очакваме повече нови играчи. Тези играят добре, не виждам смисъл. По-добре младите да се развиват“, каза президентът на Славия.

По-рано днес Велислав Вуцов съсипа ЦСКА и ги посъветва "да хвърлят пешкира".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес