Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Три години по-късно: Уволнен от ЦСКА треньор се завърна в Първа лига!

12 октомври 2024, 18:43 часа • 1504 прочитания

Бившият наставник на ЦСКА Бруно Акрапович се завръща в Първа лига - три години след като бе уволнен от поста старши треньор на "червените". Босненският специалист се разбра с тима на Хебър Пазарджик и ще застане начело на отбора, съобщава "Блиц", позовавайки се на източници от Пазарджик.

Бруно Акрапович поема Хебър Пазарджик

В последните дни се заговори, че Акрапович може да поеме Хебър и изглежда, че двете страни вече са се разбрали, като остава само официалното обявяване на новината. Акрапович напусна българския футбол през 2021-ва година, след като първо бе треньор на Локомотив Пловдив, а после води и тима на ЦСКА.

Бруно Акрапович

Припомняме, че Бруно Акрапович направи Локомотив Пловдив шампион в Купата на България в две поредни издания. След това той започна и работа на "Армията", където обаче изненадващо бе уволнен след първите по-неубедителни резултати, за да бъде заменен от Любослав Пенев.

В последните години Акрапович работи в отборите на северномакедонския Шкендия (Тетово), саудитския Ал Уехда, кипърския Акритас Хлоракас, а за последно беше начело на Железничар (Сараево). Иначе имаше информации, че Акрапович може да поеме и Спартак Варна.

ОЩЕ: Пълен хаос: Десет треньорски глави паднаха в 11 кръга в Първа лига

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес