Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спряган за ЦСКА ги почна в Турция! Блести в първия си мач

13 август 2024, 11:41 часа • 783 прочитания

Спряганият за ЦСКА - Георги Минчев, направи страхотен дебют за новия си отбор Юмраниеспор. В двубой от първия кръг на втория турски ешалон централният нападател отбеляза две попадения при победата с 3:0 над Чорум ФК. Българският национал започна като титуляр и остана на терена 89 минути.

Георги Минчев вкара два гола при дебюта си в Турция

Баръш Икинджийер откри резултата в 28-ата минута за домакините от Истанбул. След почивката обаче роденият в Русе голмайстор беше в стихията си и реализира още два пъти с глава, засичайки центрирания – в 55-ата и в 86-ата минута.

ОЩЕ: Становища на Левски и ЦСКА не стигат: БФС (засега) не може да реши за Вечното дерби

Бившият нападател на Локомотив Пловдив, Царско село и латвийския ФК Рига пристигна в Турция в първите дни на месеца, след като разтрогна по взаимно съгласие споразумението си с кипърския АЕЛ (Лимасол). Две седмици по-късно той вече е спечелил доверието на треньора Тунджай Шанлъ и започва като титуляр в Юмраниеспор.

Георги Минчев бе една от основните трансферни цели на ЦСКА, като „армейците“ дори стартираха преговори с неговия клуб за правата му. Двете страни обаче така и не успяха да се споразумеят за трансфера на нападателя.

ОЩЕ: ЦСКА се подсилва в отбрана с национал на Боливия

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес