Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Словения – България: Кога и къде да гледаме мача на „лъвовете“ с участника на Евро 2024?

08 юни 2024, 07:00 часа
Реклама

Националният отбор по футбол на България излиза днес във втората си контрола срещу участник на предстоящото Европейско първенство в Германия. Момчетата на Илиан Илиев гостуват на Словения само дни, след като завършиха наравно с друг тим, който ще играе на континенталната надпревара – Румъния.

Словения – България: Начален час и ТВ

Двубоят е много важен за Словения, тъй като това е последният мач на тима преди старта на Европейското първенство в Германия. Съперникът на България днес е в група с Дания, Сърбия и Англия. В предишната си контрола словенците се наложиха над Армения с 2:1.

България пък направи престижно равенство срещу отбора на Румъния преди четири дни. По този начин „лъвовете“ продължават да нямат поражение под ръководството на селекционера Илиан Илиев.

Национален отбор по футбол на България

В колко часа започва Словения – България?

Приятелската среща между Словения и България е насрочена за 16:00 часа. Контролната срещата ще се състои на стадион „Стожице“ в Любляна. Съоръжението има капацитет от над 16 хиляди души, но едва ли ще се напълни за двубоя с „лъвовете“.

Коя телевизия ще дава Словения – България?

Контролата между Словения и България ще бъде предавана пряко в българския телевизионен ефир. Срещата ще бъде излъчвана от БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате срещата, то може да проследите Словения – България НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Вчера пък стана ясно, че Илиан Илиев ще продължи да води и Черно море, и националния отбор.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес