Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Победа на трансферния пазар: ЦСКА надцакал Левски за едно от летните си попълнения

26 август 2024, 11:00 часа • 1032 прочитания

Ръководството на ЦСКА е успяло да надцака вечния си враг Левски за едно от новите си попълнения - Годуин Коялипу, твърди "Тема Спорт". Според информациите, "сините" също имали интерес към приивличането на нападателя, но в крайна сметка той е отишъл при "червените".

Левски също искал Годуин Коялипу, но нямал пари да си го позволи

26-годишният футболист е национал на ЦАР, но притежава и френски паспорт. Той вече има два мача за ЦСКА, като успя да вкара и първия си гол с червената фланелка при визитата на Арда В Кърджали. За него "червените" платиха около 1 милион евро.

Годуин Коялипу

ЦСКА извади 1 милион евро за нападателя

Смята се, че трансферната сума на Коюлипу не е била по силите на Левски, докато ЦСКА е бил готов да плати цената за него. "Сините" все пак се сдобиха с двама нападатели - Алекс Колев и Мустафа Сангаре, като и двамата вече имат по три гола за отбора на Станислав Генчев.

Коялипу обаче не може да спаси сам тежката ситуация в ЦСКА, след като "червените" тръгнаха с четири загуби в първите си пет мача. Именно затова се стигна и до уволнение на старши треньора Томислав Стипич, а ЦСКА вече преговаря с бивш треньор на Лудогорец да го наследи.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес