Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нов в ЦСКА е бил в един от топ проектите в Европа, но от "скука" се докарал до България

15 септември 2024, 08:30 часа • 4059 прочитания

Днес в ЦСКА започва своеобразна нова ера след отчайващия старт на сезона. "Червените" се изправят срещу Локомотив (София) в понеделник, като отборът е напълно променен само за няколко седмици. 

Както е известно, "армейците" започнаха сезона с 5 поражения в 6 срещи и вече са с нов треньор в лицето на Александър Томаш. Той дебютира със загуба, но беше застанал начело на ЦСКА само няколко дни по-рано. 

Сега Томаш вече проведе мини подготовка с новия си отбор, а в селекцията му има няколко нови играчи, след като ръководството на тима най-накрая се активизира и осъществи много силна лятна селекция. 

ВИЖТЕ: Скука едва не провалила кариерата на нов в ЦСКА

Томаш се радва на силна селекция за втория си мач с ЦСКА

Именно едно от новите имена се оказва рядка находка. Той е бил част от един от най-обещаващите европейски отбори, що се отнася до налагането на млади футболисти в първия състав, както и тяхното успешно развитие. Много от играчите на този клуб в момента са в топ отборите на Европа. 

Причината да е провали там не е футболна, а съвсем различна - на футболиста му е било скучно. И това вбесило едно от големите имане сред директорите във футбола - Ралф Рангник - кой е футболистът на ЦСКА, който от "скука" едва не провалил обещаващата си кариера вижте тук! 

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес